Gadgeturi care incap intr-un ou de Paste, bune de facut cadou

Autor: Paul Barbu - Redactor
Joi, 21 Aprilie 2011, ora 18:35
3575 citiri
Gadgeturi care incap intr-un ou de Paste, bune de facut cadou
Foto: thinkgeek.com

Destul de haioase, dar si foarte mici, gadgeturile ce pot fi transformate in cadou sunt foarte bine primite pe piata, mai ales in apropierea Pastelui. Si daca tot avem iepurasi care impart oua, de ce sa nu vedem ce fel de gadgeturi sunt atat de mici incat sa incapa intr-un ou?

Prima jucarie la care ne-am gandit, mai ales ca este un cadou deosebit, atat pentru baieti cat si pentru fete, este un player muzical, denumit chiar dupa forma sa, "The Kube", spun cei de la ThinkGeek.

In functie de memoria pe care o alegeti, puteti asculta pana la 8.000 de melodii. Are o autonomie de pana la 6 ore si se poate reincarca in maxim o ora, prin intermediul unui cablu USB.

Chiar daca il tineti la gat, nu puteti concura cu unii oameni care au lanturi de aur, pentru ca acest mic dispozitiv nu cantareste decat 18 grame si are o inaltime de aproape 2,5 cm. Inclus in el este si un card de 2 GB, dar memoria sa se poate extinde pana la 32 GB. Are o baterie de litiu polimer reincarcabila.

"Luke, eu sunt USB-ul tau!"

Nascut sub numele de Anakin Skywalker, in copilaria sa, promitea sa fie salvarea Jedi-lor, dar destinul s-a intors impotriva sa. In lupta cu propriul maestru, Obi-Wan Kenobi a fost aproape ucis, dar odata salvat a devenit Darth Vader. Se pare ca nici de partea raului nu a putut sta prea mult pentru ca, de curand Darth Vader a devenit un hub USB.

Speram ca "Forta" sa fie cu voi si sa va convinga sa cumparati un astfel de gadget, chiar daca nu sunteti fani ai seriei Star Wars. Ce-i drept, un om de statura lui Darth Vader nu poate sa incapa intr-un ou, decat daca este ceva mai mare oul...sa spunem de vreo 15 cm. Oricum este de apreciat ca seful partii intunecate a Fortei si-a dat sabia laser pe 4 porturi USB.

Foto: ThinkGeek.com

Tengu, robotel bun la playback

Este mic, alb, inutil, dar foarte foarte amuzant. De ce amuzant? Pentru ca arata ca un cap de robot si face playback, miscandu-si buzele trasate cu luminite, dupa sunetele pe care le capteaza in zona in care este pus.

Pe scurt, face un fel de playback, dar mult mai bun decat "artistele" autohtone. Micul Tengu poate fi conectat la calculator cu ajutorul unui conector USB. La baza are un microfon care capteaza sunetele. Acesta poate simula 7 trasaturi faciale, in functie de starea pe care o aveti sau dupa sunetele pe care le scoateti.

Foto: ThinkGeek.com

Alcooltest la purtator

Daca aveti prostul obicei, cand conduceti, sa "purtati" niste alcool in sange, atunci ar fi bine sa aveti la voi si AlcoHawk, gadget cu ajutorul caruia va puteti masura nivelul de alcoolemie.

Este destul de mic, cat sa poata fi tinut pe post de breloc si are un ecran mic pe care se pot afisa doar doua cifre, destul cat sa va arate daca ati depasit nivelul admis de alcool in sange. Acesta poate masura maxim o contractratie de alcool in sange de pana la 0,40 la mie. Timpul de raspuns al aparatului este de 5 secunde si functioneaza cu doua baterii de tip AA.

Foto: ThinkGeek.com

Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android, proiectate să îmbogățească experiența utilizatorilor pe dispozitive mobile, tablete, smartwatch-uri și sisteme auto....
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații...
#gadget Paste ou, #dart vader alcooltest robot , #gadget