Inventia simpla care poate schimba relatiile dintre oameni

Marti, 02 Septembrie 2014, ora 22:20
7128 citiri
Inventia simpla care poate schimba relatiile dintre oameni
Foto: digitaltrends.com

Tehnologia poate atinge chiar si cele mai neasteptate laturi ale vietii noastre. O idee pe care au avut-o cativa inventatori din Hong Kong poate schimba in bine relatiile dintre oameni.

"Umbrella Here" este un mic dispozitiv care se pune in varful unei umbrele si functioneaza asemenea celui prezent pe taxiuri, scrie digitaltrends.com. Practic, atunci cand ploua, oamenii se pot adaposti sub aceeasi umbrela, in cazul in care unii nu au cum sa se fereasca de ploaie.

Inventia apartine unor masteranzi din acest oras asiatic, ei creand chiar si aplicatia pentru smartphone care ii ajuta pe oameni sa pastreze astfel legatura si sa fie cat mai eficienti. Utilizatorii trebuie sa sa autentifice, sa introduca ziua si ora la care s-au intalnit cu alte persoane sub aceeasi umbrela si pot continua apoi conversatia cu cei pe care vor sa ii cunoasca mai bine.

In plus, aplicatia are si rolul de a-i atrage atentia proprietarului unei umbrele atunci cand el o uita undeva. Umbrella Here poate fi folosit si acasa. Micul gadget devine rosu atunci cand afara este cald si capata culoarea albastra in cazul in care temperatura scade. Totul este inca in faza de proiect, dar e posibil ca produsul sa apara pe piata icepand cu ianuarie 2015.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#inventie gadget smartphone, #smartphone gadget, #aplicatie smartphone , #gadget