Top 3 gadgeturi ideale daca locuiesti intr-un oras aglomerat

Advertorial
Joi, 23 August 2018, ora 11:00
16691 citiri
Top 3 gadgeturi ideale daca locuiesti intr-un oras aglomerat

In fiecare zi iti petreci minute bune in traficul din oras sau in cautarea unui loc de parcare? Mobilitatea este extrem de importanta, mai ales daca locuiesti intr-un cartier marginas, iar biroul il ai undeva in centrul orasului. Ei bine, daca vrei sa faci o schimbare si asupra felului in care arati si daca detii un card de cumparaturi fara dobanda*, a venit timpul sa iti indrepti atentia catre trei gadgeturi ideale pentru a parcurge distanta de acasa pana la locul de munca: trotineta electrica, hoverboard-ul si roata electrica.

Indiferent de varsta, cu siguranta vei gasi modelul care sa te ajute sa fii mereu la timp la locul de munca si sa eviti aglomeratia. Pe piata din Romania, atat online, cat si fizic, vei regasi o gama variata de magazine specializate in comercializarea unor astfel de gadgeturi, care accepta si plata in rate, cu ajutorul unui card de cumparaturi de tipul CardAvantaj.

Ce trebuie sa stii despre fiecare gadget in parte?

  • Trotineta electrica

Trotineta electrica este unul dintre cele mai practice mijloace de transport alternativ, iar nevoia de mobilitate a dus la aparitia unei game variate de modele, care sa satisfaca nevoile fiecarei persoane in parte.

Principalul avantaj al acestui gadget este ca poate atinge viteze de 30 km/ora. In functie de modelul si caracteristicile tehnice pentru care se opteaza, timpul de incarcare poate varia intre 40 de minute (in cazul modelelor pentru copii si adolescenti) si 5 ore (in cazul celor destinate adultilor).

De preferat, opteaza pentru o trotineta electrica ce iti ofera autonomie de 50-70 de kilometri (cu o singura incarcare), al carei pret, desi este mai ridicat, se va amortiza in doar cateva luni.

Dimensiunile trotinetelor electrice variaza si in functie de caracteristicile tehnice. Modelele cele mai comune sunt de 915 x 465 x 21 cm, insa pot ajunge si la 1090 x 1120 x 500 cm (ideale pentru doua persoane) . Evident, in functie de dimensiuni, difera si greutatea, care poate varia de la 6 kg (pentru copii si adolescenti) la 16.5 kg (pentru adulti).

Un alt avantaj oferit de o trotineta electrica consta in faptul ca este pliabila si nu mai trebuie sa iti faci griji cu privire la locul de parcare. Mai mult, poti merge cu ea pliata si in metrou sau alte mijloace de transport in comun, iar la birou sau la o iesire cu prietenii poate fi depozitata sub masa, fara a incomoda.

Te poti folosi de trotineta electrica tot timpul anului, nu doar vara. Poate fi manevrata pe ploaie fara probleme, dar si pe temperaturile mici (a se evita poleiul si zapada).

  • Hoverboard-ul

Unul dintre cele mai actuale gadgeturi printre tineri si adolescenti, hoverboard-ul permite deplasarea prin simpla schimbare a centrului de echilibru, ceea ce il face foarte usor de folosit de catre oricine. Cu putina rabdare, entuziasm, curiozitate si cu ceva exercitii, vei "zburda" pe noul tau gadget in mai putin de 10 minute.

Hoverboard-ul vine la pachet cu o telecomanda wireless multifunctionala, iar sistemul de conectare prin Bluetooth la telefonul mobil face din acest gadget un centru multimedia in jurul tau. Cu ajutorul luminilor LED de pe rotile hoverboard-ului, vei putea sa semnalizezi directia de mers si acestea te vor anunta cand bateria este descarcata sau cand ai depasit viteza maxima de deplasare.

Cea mai importanta caracteristica este masa maxima admisa pe care o poate deplasa si sustine in parametri normali un hoverboard. Exista diferite modele de hoverboard-uri precum: cele de 6.5 inch sustin o greutate de 120 kg, cele hummer sustin o greutate de 140 kg, iar cele de 10 inch sustin o greutate de 130 kg.

Capacitatea si puterea motorului sunt principalii factori care determina viteza maxima de deplasare a unui hoverboard. Cele mai multe modele de hoverboard-uri de 6.5 inch dezvolta viteze maxime de 15 - 18 km/h, similar cu un ritm de alergare. Exista si modele de hoverboard-uri precum hummer care dezvolta viteze maxime de 18 - 20 km/h sau cele de 10 inch care au viteze maxime de 18 - 25 km/h, bineinteles aceste doua modele sunt un pic mai scumpe, dar daca detii un CardAvantaj poti opta pentru plata in rate fara dobanda*.

Timpul de incarcare este de aproximativ 2 - 3 ore. Este important sa respecti durata de incarcare transmisa de producator, pentru longevitate.

  • Roata electrica

Roata electrica este cel mai convenabil targ pe care il poti face cu tehnologia. Iti permite sa pastrezi bicicleta veche, in timp ce iti arata ce poate face una noua. Roata electrica reprezinta solutia ideala pentru traficul din oras.

Fie ca trebuie sa te deplasezi la lucru, la scoala sau sa iesi cu prietenii in oras, nu mai ai neplacerile traficului, stresul timpului pierdut, greutatea de a gasi un loc de parcare sau inghesuiala din autobuz. Te vei deplasa cu usurinta, protejand natura si toate acestea aproape gratuit.

Are functii de Bluetooth ca sa se poata conecta la smartphone si se controleaza printr-o aplicatie care iti ofera toate informatiile despre calatoria ta. Iti elibereaza imaginatia asa cum te ajuta sa descoperi trasee noi pana la serviciu, parcari de biciclete in jurul localului preferat si idei despre iesiri in natura in weekend.

*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca. Pentru o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
#card cumparaturi, #cumparaturi rate , #gadget