Top gadget-uri pe care le poti cumpara din aceasta luna (Galerie foto)

Duminica, 19 Februarie 2012, ora 13:02
4056 citiri
Top gadget-uri pe care le poti cumpara din aceasta luna (Galerie foto)

Incet-incet sunt lansate tot mai multe din gadget-urile anuntate si prezentate in partea a doua a anului trecut sau chiar la ultimul mare salon de profin din 2012.

Printre cele mai asteptate gadgeturi care se pot achizitiona incepand cu aceasta luna se numara Sony Xperia S, pentru pasionatii de telefoane mobile, si Razer Project Fiona, pentru cei care vor sa imbine pasiunea pentru jocuri cu avantajele conferite de o tableta.

Impatimitii de muzica au cel putin doua AirPlay-ului foarte atractive, unul de la Bang & Olufsen, iar celalalt de la Klipsch.

La randul lor, cei care isi doresc un aparat foto de ultima generatie, dar cu un design retro, au acum Fujifilm X-Pro 1.

Pe lista intocmita de cei de la t3.com se mai afla un walkman cu Android de la Sony, dar si un incarcator prin inductie pentru dispozitive wireless Apple.

Bang & Olufsen Beolit 12

In carcasa rectangulara a AirPlay-ului de 850 de euro de la Bang & Olufsen sunt incorporate un amplificator digital de 120W, doua tweetere de 2inch si un woofer de 4inch.

Fujifilm X-Pro 1

X-Pro 1 pastreaza designul retro si carcasa metalica de la modelul X100, fata de care se diferentiaza printr-o repozitionare a butoanelor, care permite astfel un acces mai rapid la functii, dar si prin sistemul de focalizare ceva mai rapid.

Klipsch G-17 Air Airplay speakers

Proiectat pentru terminale cu sisteme de operare iOS, Klipsch G-17 are doua woofere de 20W si o pereche de tweetere de 10W. Producatorul nu a anuntat inca un pret de comercializare.

Microvision PicoMagic

Este un miniproiector laser gandit pentru a reda fisiere de pe terminalele mobile. Poate reda 3D.

Mobee Magic Feet

Magic Feet este dispozitiv care permite incarcarea prin inductie unei game largi de produse Apple, de la tastaturi pana la mousi. Costa 150 de euro.

Razer Project Fiona

Este prima tableta creata special pentru pasionatii de jocuri. Spre deosebire de tabletele obisnuite, Project Fiona este prevazuta cu o pereche de gamepad-uri integrate, dispuse pe ambele laturi ale ecranului.

Sony Xperia S

Acesta este primul telefon pe care niponii de la Sony il lanseaza dupa despartirea de Ericsson. Pe Xperia S ruleaza versiunea 2.3 a Android. Are un procesor de 1,5 GHz, o camera de 12 megapixeli si un ecran Bravia de 4,3 inch.

Sony Z100 Walkman

Z100, un walkman cu Android 2.3, este poate cel mai serios concurent pentru iPod Touch. Are un ecran LCD multi-touch de 4,3 inch, procesor dual core NVIDIA® Tegra® de 1 GHz si permite conectarea prin DLNA, HDMI si Bluetooth.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
#top gadget, #Bang and Olufsen Beolit, #Fujifilm X Pro 1, #Klipsch G17 AirAirplay speakers , #gadget