Top gadgeturi pe care trebuie sa le ai - II (Galerie foto)

Joi, 12 Iulie 2012, ora 19:37
3005 citiri
Top gadgeturi pe care trebuie sa le ai - II (Galerie foto)
Foto: Arhiva

Producatorii de gadgeturi scot pe piata o multitudine de produse, in fiecare an, insa doar cateva isi merita, cu adevarat, banii.

Daca nu reusiti sa va descurcati in sutele de gadgeturi diponibile in piata, iata ultimele 5 din cele mai bune astfel de dispozitive din 2012, conform testelor efectuate de Cnet, primele cinci fiind prezentate miercuri:

Motorola Droid Razr Maxx

Smartphone-ul are o baterie imbunatatita, ce ofera o durata de functionare indelungata, si un procesor dual-core de 1,2 GHz, foarte rapid. Dispozitivul este dotat si cu o camera foto de 8 MP, mai slaba decat a concurentei.

De asemenea, telefonul ruleaza pe baza sistemului de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich, ceea ce este putin dezamagitor, avand in vedere ca exista concurenti care au trecut deja la versiunea 4.1 Jelly Bean.

In schimb, are unul din cele mai bune ecrane din piata, desi datorita marimii sale ar putea fi mai greu de folosit de o persoana cu maini mai mici.

Televizorul Panasonic TC-ST50

Acest model scos pe piata de Panasonic ofera o calitate excelenta a imaginii, cu un nivel exceptional de negru si detalii foarte bine conturate, precum si o redare corecta a culorilor.

Fiind un televizor cu plasma, are un unghi de vizionare optima mult mai bun decat al unui televizor LCD, iar design-ul este foarte atragator.

Dezavantajul este ca utilizeaza mai multe electricitate decat concurentii sai LCD, iar calitatea imaginii in format 3D nu este la fel de buna precum a altor modele. De asemenea, televizorul nu este disponibil decat cu diagonale de la 50 de inch (127 cm) in sus.

Samsung Galaxy S3

Acesta este considerat cel mai bun telefon din prezent, la egalitate cu HTC One X. Smartphone-ul ruleaza pe sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich, are conectivitate 4G LTE/HSPA, cu un procesor rapid dual-core si o camera puternica de 8 MP.

In schimb, competitorului lui Siri de la Apple, S Voice, dezamageste, potrivit specialistilor.

La liber, telefonul costa putin peste 2.800 de lei.

Sonos Play:3

Sonos Play:3 este considerat cel mai bun sistem audio wireless. Acesta poate reda prin streaming muzica de la orice serviciu online, gen Spotify, Rhapsody, Slacker, Mog si Pandora, precum si muzica pe care o aveti pe computer.

In plus, poate fi controlat de o aplicatie gratuita pentru tableta sau smartphone. Totusi, nu va asteptati la o calitate ireprosabila a sunetului, separarea stereo fiind aproape nesesizabila si lipsind claritatea si detaliile pieselor muzicale.

Sistemul audio poate fi cumparat online si costa aproape 300 de dolari.

Sony Cyber-shot DSC-HX30V

Camera foto de la Sony are o calitate excelenta a fotografiei si inregistrarii video pentru clasa din care face parte, este rapida si are multe setari posibile.

Sony a dotat camera cu un zoom optic de 20X (echivalent 25 - 500 mm) si o rezolutie de 18 megapixeli. De asemenea, are conexiune Wi-Fi. Astfel, puteti face o fotografie si sa va folositi smartphone-ul pentru a o publica pe Internet.

Camera filmeaza in format Full HD si este potrivita si pentru fotografii in locuri intunecate sau noaptea, avand un ISO de pana la 1600.

Pretul aparatului este de aproape 400 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Ministerul Energiei a transmis recent că susține proiectul reactoarelor modulare mici în România, ca parte a strategiei de dezvoltare și consolidare energetică a țării. Pe 17 aprilie...
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
#top gadgeturi 2012, #Samsung Galaxy 3 caracteristici , #gadget