Datele personale ale lui Michelle Obama, postate pe net de hackeri

Vineri, 27 Septembrie 2013, ora 12:01
2209 citiri
Datele personale ale lui Michelle Obama, postate pe net de hackeri
Foto: AP

O investigatie recenta arata ca mai multi hackeri au furat date din actele de identitate a milioane de persoane. Printre victime s-a numarat si Prima Doamna a Statelor Unite, Michelle Obama.

Ei au reusit acest lucru dupa ce au spart ample baze de date ale unor brokeri americani, avand acces la datele personale ale lui Michelle Obama, dar si ale altor persoane faimoase, scrie BBC.

Jurnalistul Brian Krebs a urmarit firul procesului urmat de hackeri, care conduc o piata online de date confidentiale. El a aflat ca acestia au obtinut datelele spargand computere ale marilor retele de brokeri din Statele Unite.

Date despre finantele lui Lady Gaga si Angelina Jolie, postate pe net de hackeri

Krebs, alaturi de FBI si serviciile secrete din SUA, a investigat cum au ajuns datele personale ale multor celebritati americane pe site-ul exposed.su.

Misterioasa pagina de Internet, care acum a fost inchisa, a publicat informatii confidentiale despre Bill Gates, Beyonce, Jay-Z, Ashton Kutcher si multi altii. Autoritatile americane au mai descoperit ca datele personale a peste patru milioane de americani puteau fi accesate pe acest site.

"Toate companiile care au fost victime ale acestui atac informatic au spus ca lucreaza cu autoritatile federale pentru a vedea cat de mult s-au imprastiat informatiile furate", a scris Krebs pe blogul personal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Michelle Obama hackeri, #Michelle Obama date personale, #Bill Gates hackeri, #Beyonce hackeri , #hacker