Ziare.com

Aplicatia care te ajuta sa ai internet fara conexiune

de Camelia Sisea
Marti, 26 Noiembrie 2013, ora 21:03

   

Aplicatia care te ajuta sa ai internet fara conexiune
O aplicatie lansata recent si diponibila in prezent doar pe dispozitivele care ruleaza Android permite accesarea unor servicii online chiar daca utilizatorul nu este conectat la internet.

Astfel, fara a fi conectati, utilizatorii pot utiliza o serie de servicii precum cautari, e-mail, starea vremii, bursa, harti online si Twitter, scrie Quartz.

Aplicatia functioneaza prin intermediul unui mesaj de tip text, care, la fel ca o conexiune de internet, permite transmiterea informatiei.

De exemplu, daca este solicitata verificarea email-ul prin intermediul aplicatiei, aceasta va trimite un mesaj text catre serverele sale, care vor procesa cererea, iar datele vor fi transmise inapoi in acelasi fel.

Be-Bound percepe un mic comision pentru utilizarea aplicatiei, insa chiar si asa este mai ieftin pentru serviciile Wi-Fi sau de date internet in roaming.

Aplicatia poate fi folositoare si atunci cand utilizatorul dispune de conexiune, daca acesta nu are un abonament la internet mobil nelimitat, deoarece reduce consumul de date, la fel ca browserele de mobil Opera Mini si UC Web.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4795 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor