Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Sentimente.ro lanseaza prima aplicatie iPhone realizata in Romania

Vineri, 24 Iulie 2009, ora 14:14
3023 citiri
Sentimente.ro lanseaza prima aplicatie iPhone realizata in Romania
Foto: Sentimente.ro

Prima aplicatie de social networking pe iPhone din Romania, app Sentimente, a fost lansata vineri, dupa opt luni de cercetare si implementare.

Noua aplicatie preia informatiile din contul de pe site-ul sentimente.ro, in timp real, si ofera posibilitatea posesorilor de telefoane iPhone sa interactioneze atat cu cei 3.000 de utilizatori online, cat si cu restul comunitatii, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

"In plus fata de facilitatile sentimente.ro, am dezvoltat o serie de servicii noi, revolutionare, adaptate platformei de social networking si care satisfac nevoia de comunicare si conexiune permanenta la noutatile unei comunitati de peste 750.000 de oameni", a declarat Flori Dragomir, manager sentimente.ro.

Printre avantajele aplicatiei sentimente.ro se numara noul GPS map, o harta inteligenta, care foloseste tehnologia GPS. Cu ajutorul hartii, numita "Imprejur", utilizatorii pot sa vada, in timp real, ce alti utilizatori se afla in aceeasi zona si pot comunica intre ei folosind mesageria instant.

De asemenea, aplicatia permite selectarea fotografiilor din iPhone, care se pot adauga in profilul de pe sentimente.ro.

Prin lansarea app-ului, toate facilitatile disponibile pe sentimente.ro pot fi acum accesate de pe iPhone. Printre acestea se afla si comunicarea in timp real cu utilizatorii, prin mesageria instant, gestionarea mesajelor din propria casuta de e-mail de pe sentimente.ro, selectarea utilizatorilor conform criteriilor alese in cautarea avansata, conexiunea permanenta la noutatile legate de profil, prin sistemul de alerte, si modificare instant a statusului, in functie de starea utilizatorului.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#app iPhone Sentimente, #aplicatie iPhone Sentimente, #social networking Sentimente , #internet