A fost vazut noul iPad

Joi, 03 Februarie 2011, ora 16:15
1751 citiri
A fost vazut noul iPad
Foto: Reuters

Un prototip al noului iPad a fost vazut miercuri in timpul lansarii ziarului electronic al lui Rupert Murdoch, creat special pentru tableta Apple.

Noul model, care functiona si avea o camera in partea de sus a ecranului, a fost vazut de trimisul Reuters la conferinta din New York. O sursa a confirmat existenta produsului si a mentionat ca varianta finala va avea si alte dotari. News Corp si Apple au refuzat sa comenteze, potrivit Reuters.

Noua versiune a popularei tablete ar urma sa fie anuntata in urmatoarele luni. Surse din cadrul companiilor producatoare sustin ca aceasta va avea doua camere, pe fata si pe spate, si va putea fi folosita pentru convorbiri video.

Prima versiune a tabletei iPad a fost lansata in aprilie 2010 si a devenit cel mai dorit gadget al anului. Apple a vandut 14,8 milioane de unitati pana la sfarsitul anului si ar putea sa dubleze vanzarile in 2011, potrivit estimarilor facute de analisti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#iPad versiune noua, #noul iPad, #iPad vanzari , #iPad