Tableta iPad 2 ar putea fi lansata in aprilie

Sambata, 20 Noiembrie 2010, ora 13:36
2265 citiri
Tableta iPad 2 ar putea fi lansata in aprilie
Foto:pdadp.com

Compania Apple va scoate pe piata a doua generatie a tabletei iPad in aprilie, la un an dupa lansarea primei versiuni, conform unui analist de pe Wall Street.

Brian Marshall de la Gleacher & Co. crede ca Apple va introduce o noua versiune pentru iPad in fiecare an, la fel cum a facut cu iPhone, care a avut noi modele introduse in iunie sau iulie in ultimii trei ani, informeaza Computer World.

Marshall se bazeaza pe informatii pe surse, dar si pe cele venite de la producatorii asiatici de piese pentru electronice, care ar fi inceput deja sa fabrice componentele noului iPad. Compania Apple nu a confirmat inca aceste zvonuri, lucru normal, dat fiind ca i-ar reduce vanzarile pentru actuala versiune.

O serie de specialisti si bloggeri au speculat asupra compozitiei iPad-ului de noua generatie, despre care se credea ca va fi mai subtire si cu o rezolutie mai mare.

Analistul crede insa ca tableta va semana, in mare, cu prima, cu singura mare diferenta ca va avea o functionalitate dual-camera. In schimb, memoria va fi aproximativ aceeasi ca si la versiunea originala iPad.

Se estimeaza ca pana la sfarsitul anului compania Apple va vinde aproximativ 13.5 milioane de tablete iPad.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#lansare iPad 2, #tableta iPad , #iPad