Ziare.com

PayPal Here transforma dispozitivul iPhone intr-un POS la purtator (Galerie foto si video)

Vineri, 16 Martie 2012, ora 14:19

   

PayPal Here transforma dispozitivul iPhone intr-un POS la purtator (Galerie foto si video)
PayPal Here e noul instrument menit sa transforme dispozitivele iPhone in POS-uri la purtator, facilitand efectuarea de plati electronice in schimbul unui comision de 2,7% aplicat la suma transferata.

Modul sau de functionare este similar celui utilizat de proiectul omolog Square, lansat cu ceva timp in urma de Jack Dorsey, fost membru al grupului Twitter, pornind de la ideea ca platile online ar putea fi revolutionate cu ajutorul unui mic dispozitiv atasat la smartphone, relateaza Webnews.Spre deosebire de forma rectangulara pentru care a optat creatorul Square, PayPal a ales un accesoriu de forma triunghiulara, prevazut cu jack pentru cuplarea la dispozitivul iPhone.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!PayPal Here accepta toate tipurile de carduri, oferind servicii la un cost usor mai scazut fata de concurenta, respectiv un comision de 2,7% aplicat la sumele transferate, in loc de 2,75%, comisionul practicat de Square.In plus, posesorii de card de debit beneficiaza de avantajul posibilitatii rambursarii a 1%, garantat de sistemul "cash-back" PayPal, care asigura reducerea costurilor de transfer la nivelul de 1,7%.

Milioane de conturi PayPal se vor simti fara indoiala atrase de magia acestei oportunitati, forta brandului in sine constituind o garantie importanta pentru siguranta platilor efectuate in acest mod, subliniaza sursa.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 6096 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor