Te uiti pe YouTube de pe iPhone? Bateria telefonului are de suferit enorm. Iata de ce

Autor: PLAYTECH
Marti, 14 Noiembrie 2017, ora 21:44
5843 citiri
Te uiti pe YouTube de pe iPhone? Bateria telefonului are de suferit enorm. Iata de ce

Cu totii suntem utilizatori de YouTube, dar nu te astepti ca o aplicatie atat de simpla sa-ti risipeasca bateria la iPhone intr-un ritm ametitor, scrie Playtech.ro.

In teorie, aplicatia YouTube nu face decat sa-ti imbrace un site web intr-un format mai digerabil pentru platforme mobile. Eventual, te ajuta sa postezi rapid continut video pe Internet sau sa initiezi o sesiune live de streaming. Mai multi utilizatori s-au plans insa de faptul ca aplicatia celor de la Google este foarte eficienta in a te lasa fara baterie pe un smartphone Apple.

Aparent este vorba doar de un bug ce va fi remediat in curand. Pana atunci, insa, afecteaza foarte multi posesori de iPhone si iPad. Numarul celor care se plang este mult mai mare decat in alte situatii mai ales din cauza numarului sporit de utilzatori care sunt dependenti de YouTube in deplasare. Partea buna este ca oficialii YouTube au admis ca exista o problema cu consumul de energie si ca o vor remedia in viitorul apropiat printr-o actualizare.

Desi conexiunea nu este foarte clara, s-ar putea sa fie o legatura intre cea mai noua versiune de iOS si problema sesizata in aplicatia YouTube. Imediat dupa ultima actualizare a sistemului de operare pentru mobile iesit din Cupertino, au inceput si plangerile legate de aplicatia mai sus mentionata. Unii utilizatori s-au plans ca iPhone-ul li s-a incalzit semnificativ chiar si in timpul vizionarii unui clip la rezolutie 720p.

Afla mai multe despre problemele cu bateria de pe iPhone

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#YouTube iphone baterie , #iphone