Trumstand - gramofon transformat in suport de lux pentru iPod

Duminica, 01 Ianuarie 2012, ora 08:28
4975 citiri
Trumstand - gramofon transformat in suport de lux pentru iPod
Foto: My Luxury

Accesoriile destinate dispozitivelor mobile isi largesc tot mai mult raza de aplicabilitate, oferind noi si originale modele de suporturi, precum Trumstand, un gramofonul-suport de lux pentru iPod.

Trumstand este realizat de casa Pleiades Designs, care a utilizat aur si argint ca materiale pentru confectionarea unui astfel de inedit articol, relateaza My Luxury.

Pleiades a adaptat astfel un instrument caracteristic epocii frivole a charleston-ului, la o functionalitate moderna, in pas cu realizarile tehnologice de ultima ora ale grupului din Cupertino: dispozitivul iPod se sprijina pe supafata unde odinioara se invarteau placile muzicale, in timp ce palnia ia locul microfonului.

Intre inventiile purtand semnatura Apple, dispozitivul iPod este poate cel care a venit cel mai putin in contact cu sectorul de lux, in timp ce iPad si iPhone s-au bucurat de mult mai multa atentie din partea designerilor de prestigiu international.

Un motiv in plus pentru ca gramofonul Trumstand sa atraga atentia posesorilor de iPod, care dispun de portofele pe masura, mai cu seama avand in vedere ca acest suport iesit din comun, dotat cu sistem antivibratii, e disponibil in doua variante: la un pret de 2.000 de dolari cel din aur, respectiv 1.800 de dolari cel din argint.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#Trumstand gramofon pentru iPod, #suport inedit dispozitivului iPod , #ipod