Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Au fost furate doua super laptopuri cu trei ecrane, prezentate in premiera mondiala

Marti, 10 Ianuarie 2017, ora 11:41
6139 citiri
Au fost furate doua super laptopuri cu trei ecrane, prezentate in premiera mondiala
Foto: Razer Zone

Doua prototipuri de laptopuri revolutionare au fost furate de la Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas.

Este vorba despre Project Valerie, un concept de laptop cu ecran triplu pentru gaming, dezvoltat de compania Razer, primul aparat portabil de acest fel, arata BBC.

Premiera mondiala: A fost prezentat laptopul cu trei ecrane (Video)

Reprezentantii Razer au declarat ca laptopurile au fost furate duminica din sala de conferinte a companiei, amenajata la show-ul tehnologic.

Directorul executiv al Razer, Min-Liang Tan, spune ca acest caz este considerat drept unul de "spionaj industrial" si tratat ca atare.

La randul sau, un purtator de cuvant al Razer a anuntat ca ofera 25.000 de dolari pentru orice "informatii care vor duce la identificarea, arestarea si condamnarea" celor implicati in furtul prototipurilor.

"Echipele noastre au muncit luni intregi pentru dezvoltarea acestor unitati. (Furtul - n.red.) inseamna a trisa, iar acest lucru nu este acceptabil pentru noi. Oricine a facut asta in mod evident nu e prea destept", a scris Tan pe pagina sa de Facebook.

Razor este o companie extrem de apreciata in comunitatea de gaming din toata lumea, iar laptopul Project Valerie era asteptat cu nerabdare de pasionatii de jocuri.

Specialistii spun ca dispozitivul intrece orice alt notebook de gaming, pentru ca are trei ecrane 4K care afiseaza imagini la rezolutii de 11.520x2.160. Cele trei ecrane pot si folosite atat impreuna, cat si separat, asa ca Project Valerie poate fi utilizat si pentru alte actiuni.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#laptop trei ecrane furat, #prototipuri laptop furate CES , #laptop
Comentarii