Cele mai tari laptopuri, pentru fanaticii jocurilor

Sambata, 05 Martie 2011, ora 08:37
4315 citiri
Cele mai tari laptopuri, pentru fanaticii jocurilor
Foto: geek

Cele mai potrivite laptopuri pentru jocuri dispun de configuratii ultraperformante. Cel mai bun laptop pentru impatimiti este modelul Alienware M11x, care are un procesor Intel Pentium SU 4100, o memorie RAM de 8 GB, iar placa video este Nvidia GeForce 335M.

Pentru cei care doresc sa-si ia jocul de calculator cu ei, fara a sacrifica prea mult calitatea imaginii, revista PC Magazine a testat cele mai bune laptopuri ale momentului.

Popularitatea platformelor de jocuri se duce intre console, dar entuziastii stiu ca daca vrei sa ai o experienta cu adevarat de calitate a unui joc, atunci jocurile PC reprezinta solutia. Desktop-urile iti ofera cea mai tare experienta, dar adesea portabilitatea este un factor necesar pentru o intalnire a jucatorilor sau pentru o calatorie.

Cele mai multe laptopuri pentru jocuri nu sunt cele denumite in limbajul de afaceri "ultraportabile" (cu exceptia modelului Sony VAIO VPC-Z1390X).

Cel mai mic laptop pentru jocuri pe care l-au testat cei de la PC Magazine este Alienware M11x (Core i7), care are aproximativ 2 kg. Ecranul are o diagonala de 11 inch, ruland 32,7 cadre pe secunda.

Cu toate acestea, daca vrei sa dispui de cea mai inalta calitate a imaginii, atunci foloseste fratele sau de 15 inch, Alienware M15x, care ajunge la 60 de cadre pe secunda.

Trebuie sa amintim ca un lucru important, ce lipseste unui laptop in componentele sale de top, este durata de viata a bateriei. Componentele sale performante necesita o mare putere pentru a le mentine in functiune, de aceea M11x va va da 5 ore si 21 de minute de viata a laptopului, iar M15x doar 2 ore si 13 minute.

Iata mai jos cele mai bune 10 laptopuri pentru jocuri, toate au trecut prin testari si toate au avut 30 de cadre pe secunda sau mai mult.

AVADirect Clevo X7200. Acesta este un laptop creat special pentru fanaticii hardware, care doresc sa se laude cu specificatiile tehnice ale acestuia. Este perfect pentru aceasta nebunie, dar complet exagerat pentru oricine altcineva.

Gateway ID49C13u. Modelul seduce prin designul in aluminiu, care nu poate fi mai scump de 850 de dolari, avand componente ultraperformante, precum procesorul Core i5 si placa video Nvidia Geforce GT 330M.

Dell XPS 15. Laptopul este diferit de orice alt desktop datorita listei sale de componente in premiera.

Alienware M11x (Core i7). Nu exista un laptop mai bine facut pentru jocuri decat Alienware M11x.

Alienware M15x. Laptopul M15x este primul laptop Alienware care a facut tranzitia la procesoarele Intel Core i7.

Asus NX90JQ-A1. Perechea de boxe Bang & Olufsen ICEpower este de o calitate extraordinara, nu se compara cu ceea ce ati vazut pe un alt laptop.

Asus U41JF-A1. Este cel mai bine echilibrat laptop, combinand puterea procesorului cu durata de viata a bateriei.

HP Envy 14-1110NR. Avand componente performante, un ecran luminos si un sistem audio de inalta fidelitate, Envy HP 14 este unul dintre cele mai luxoase laptopuri de 14 inch si care dispune si de o baterie eficienta.

Sony VAIO VPC-Z1390X. Modelul este cel mai usor si cel mai puternic laptop care se poate cumpara.

HP Pavilion dv7-4283cl. Laptopul are cea mai eficienta baterie.

Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,...
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
#cele mai bune laptopuri, #laptopuri jocuri PC , #laptop