Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Top 5 gadget-uri pe care orice student trebuie sa le aiba

Advertorial
Joi, 19 Iulie 2018, ora 12:28
18745 citiri
Top 5 gadget-uri pe care orice student trebuie sa le aiba

A sosit, in sfarsit, momentul in care trebuie sa iti actualizezi nu numai profilurile de pe retelele de socializare cu noutati din aceasta vara, ci si lista de achizitii pentru urmatoarea perioada, cea de studentie. Fie ca abia incepi primul an la facultate, ori ai acumulat deja experienta, nu trebuie sa treci cu vederea importanta unor mici achizitii care iti vor face anii de studentie mult mai practici si usor de indurat.

Cum tehnologia joaca un rol important in viata tuturor, nici tu nu poti sa treci peste urmatorii ani de studiu fara a avea alaturi un gadget nou, actualizat si functional, capabil sa iti usureze munca de zi cu zi. Si cum piata inventiilor tehnologice este in plina dezvoltare, este important sa gasesti echilibrul perfect intre bugetul de care dispui si device-ul accesibil, dar performant, cu ajutorul caruia sa treci peste cele mai dificile perioade si sesiuni de examene ale anilor care urmeaza. Tu de care crezi ca ai nevoie?

Afla din acest articol care sunt cele mai populare dispozitive printre tinerii studenti:

1. Nelipsitele laptopuri se afla, fara indoiala, printre cele mai cautate aparate electronice de catre tinerii care se pregatesc sa inceapa un an nou de studiu. Nu te avanta sa cumperi primul device care iti atrage atentia.

Astfel, cu exceptia specificatiilor tehnice pe care le urmaresti, gama de laptopuri din care alegi trebuie sa includa si aparate usoare, mici si compacte, pe care le poti lua cu tine la facultate, la biblioteca, pe timpul vacantei de vara, chiar si atunci cand vrei sa devii DJ-ul unei petreceri in camin.

Orienteaza-te catre un laptop ieftin, dar apreciat pe piata consumatorilor, gasind astfel un echilibru optim.

2. Printre preferatele tinerilor se numara si bine cunoscutele tablete samsung, practice si performante.

De ce Samsung? Pentru ca tehnologia sud-coreenilor a depasit cu mult viziunile pe care alte companii cu renume le-au propus, reusind sa iti puna la dispozitie cele mai bune aplicatii si modalitati de lucru.

Fara indoiala, sistemul de operare Android este capabil sa gaseasca rapid solutii viabile pentru oricare dintre temele si task-urile pe care le primesti la facultate.

Cu tableta mereu la indemana, esti pregatit intodeauna sa iti iei notite, sa iti termini proiectele, sa comunici cu colegii tai de grupa si sa realizezi prezentari de invidiat pentru orice curs in doar cateva minute.

3. Intrucat cele mai grele perioade sunt si cele in care iti pierzi rapid concentrarea, solutia perfecta pentru a evita esecul la examene este sa folosesti un kindle pentru a citi si studia cartile din bibliografie. Poate parea demodat, insa se numara, inca, printre cele mai recomandate dispozitive de catre studentii in cautarea unor solutii eficiente de studiat.

Kindle-ul iti ofera tot ce ai nevoie pe parcursul sesiunilor - o lumina adaptata a ecranului, ca sa citesti linistit noaptea, baterie rezistenta, capacitate impresionanta de memorie, precum si dimensiuni perfecte, pentru a putea fi folosit cu lejeritate in metrou, pe strada sau in pauzele de dinaintea examenelor.

4. Nu de multi ani pe piata, dar revolutionar din orice punct de vedere, ceasul inteligent (Smart Watch) poate deveni amicul tau de incredere pe durata anilor care urmeaza.

Sincronizat la telefonul mobil sau tableta, acesta te ajuta sa trimiti mesaje rapide, sa cauti usor informatii online, sa folosesti GPS-ul atunci cand mergi pe bicicleta sau sa mentii ritmul de exercitiu la sala.

In plus, design-ul futurist nu poate decat sa fie un plus pentru cei care isi doresc sa ramana in tendinte. O investitie ce merita atentia ta!

5. Nu uita sa adaugi pe lista de cumparaturi o camera video portabila. Anii de studentie trebuie sa fie imortalizati in rezolutii de calitate, iar o camera performanta nu va face decat sa iti pastreze vii amintirile pentru multi ani de acum inainte.

In pauzele de la facultate, iesirile de weekend sau in vacantele organizate cu grupa, asigura-te ca ai mereu camera video la indemana, pentru a surprinde fiecare moment de neuitat. Nu vei vrea, cu siguranta, sa iti lipseasca asa ceva din rucsac.

Sute de mii de studenti sunt fascinati constant de aceste inventii tehnologice. De ce sa nu le incerci si tu, pentru a avea parte de cea mai cool studentie?

Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
Numărul românilor care vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Numărul românilor care vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Un număr tot mai mic de români caută un loc de munca în altă țară și numărul este în scădere de șase ani. Un studiu realizat la nivel global a dezvăluit că românii ar prefera să...
#gadget studenti , #laptop