Telefoanele bune nu sunt neaparat scumpe. Cum alegi un model bun pentru bugetul tau

Autor: PLAYTECH
Sambata, 09 Iunie 2018, ora 08:04
3921 citiri
Telefoanele bune nu sunt neaparat scumpe. Cum alegi un model bun pentru bugetul tau
Foto: Razvan Baltaretu/ Playtech.ro

Partea frumoasa a prezentului e ca un telefon a ajuns sa fie foarte bun si fara sa coste foarte mult. Adoptia Android, dar si interesul in crestere al utilizatorului, a facut ca majoritatea oamenilor sa aiba in buzunare un calculator ultraportabil foarte bun, care sa-i tina la curent cu tot ce-i nou si tot ce-i important pentru vietile lor, scriu cei de la Playtech.ro.

Am incercat in ultimii cinci ani sa tot identific elementele care justifica pretul unui telefon. De fiecare data e dificil, deoarece uneori gasesc o camera buna, alteori o implementare foarte buna de Android. De prin 2015 au inceput sa ma oboseasca interfetele create de producatori, mai mici si mai mari, ca sa "infrumuseteze" sistemul de operare sau sa-l faca mai eficient.

Google, pe de alta parte, a tinut pasul cu vremurilor si a facut din Android un sistem mai eficient. A ajuns sa consume mai putina energie cand nu e cazul, a ajuns sa ruleze pe si mai multe configuratii si sa accelereze ritmul in care sunt actualizate telefoanele. Dincolo de toate astea, in incercarea de-a stabili un pret corect pentru un telefon am ajuns la o lista cu ce optiuni ar trebui sa aiba.

Afla toate detaliile despre cum alegi un telefon ieftin si bun

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil...
#telefoane, #tutorial, #sfaturi , #mobile