(P) De ce merita sa cumperi monitoare de 22 de inchi second hand

Advertorial
Miercuri, 15 Iunie 2016, ora 12:00
8741 citiri
(P) De ce merita sa cumperi monitoare de 22 de inchi second hand

Persoanele care vor sa fie in permanenta la curent cu orice informatie au nevoie de acces la internet, iar pentru acest lucru trebuie sa aiba un dispozitiv de pe care se pot conecta la internet.

Printre diversele optiuni, calculatorul ramane o alegere potrivita avand in vedere ca locul acestuia este acasa, acolo unde ne putem conecta la orice sursa de informatie.

Majoritatea familiilor au deja un calculator acasa, insa monitorul poate fi vechi si destul de mic. De altfel, modelele vechi nu au rezolutie optima foarte buna, iar display-ul nu reda imaginile corespunzator.

Prin urmare, aceste aspecte reprezinta motive intemeiate pentru a-ti schimba monitorul vechi. Nu trebuie neaparat sa-ti cumperi unul nou, cele la mana a doua fiind o varianta buna.

Monitoarele de 22 inch second hand se gasesc usor in magazinele online si pot fi o varianta pentru un spatiu de lucru destul de mare.

In cazul in care familia este numeroasa si exista in permanenta zgomot pe fundal, nicio persoana nu se poate concentra indeajuns de mult la ceea ce lucreaza la calculator.

De aceea, monitoarele de 22 inch la mana a doua ofera un spatiu de lucru sanatos, in care poti lucra usor si rapid.

In plus ochii tai au nevoie de imagini clare astfel incat sa nu fii nevoit sa te chinuiesti sa urmaresti ceea ce se intampla pe monitor.

Alegerea monitorului ideal poate fi dificila pentru unele persoane, insa trebuie sa stii foarte bine ce urmaresti atunci cand te afli in magazin sau pe site-urile specializate.

Dimensiunea este intotdeauna un criteriu important de care trebuie sa tii cont. Cu cat diagonala este mai mare cu atat vizibilitatea creste.

De altfel, monitoarele de 22'' second hand sunt recomandate si pentru persoanele care sunt pasionate de jocuri sau grafica. In acelasi timp filmele se pot vedea clar pe un astfel de monitor.

Contrastul trebuie sa fie unul puternic, iar rezolutia mare intrucat aceste caracteristici ale monitoarelor ofera imagini bune si texte usor de citit.

In functie de preferintele fiecarei persoane, monitoarele se pot monta pe perete, in acest mod putandu-se castiga spatiu la biroul de lucru.

Un alt aspect important este cablul ales, cel recomandat de specialisti fiind cablul HDMI. Acesta se foloseste adesea la decodoarele HD ale operatorilor de televiziune prin cablu.

Totodata trebuie sa fii atent si la conditiile pe care ti le creezi acasa in ceea ce priveste lucrul sau statul in fata calculatorului. Exista monitoare de 22 de inchi second hand ce pot fi ajustate astfel incat sa se pastreze o distanta optima intre ecran si ochii utilizatorului. In acest mod vei pastra distanta si nu vei obosi usor.

Nu trebuie sa uiti ca produsele IT&C la mana a doua pot fi la fel de bune ca cele noi. Ele se vand impreuna cu un certificat de garantie care atesta performantele acestuia, oferind in acelasi timp incredere clientilor.

Este adevarat faptul ca monitoarele la mana a doua au un pret aproape de doua ori mai mic fata de cele noi, insa calitatea lor este incontestabila.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#monitoare second hand, #monitor calculator second hand , #monitoare ieftine