Top cele mai bune MP4 Playere (PMP)

Joi, 09 Februarie 2012, ora 20:22
3779 citiri
Top cele mai bune MP4 Playere (PMP)

Smartphone-ul devine un gadget tot mai folosit pentru continutul video, dar un mp4 player creat special pentru vizionarea de filme este in continuare cel mai bun Portable Media Player (PMP) pentru cei care vor o colectie mobila de filme. Iata cele mai bune optiuni pentru cumpararea unui PMP.

1. Cowon X7

Cu un ecran de 4,3 inci, Cowon X7 este cel mai bun MP4 player oferind cumparatorilor o autonomie mare a bateriei si spatiu de stocare din belsug. Rezolutia de 480x272 nu impresioneaza, dar memoria de 120 GB sau 160 GB si compatibilitatea cu cele mai multe formate video compenseaza acest detaliu. Pret estimativ: 320 dolari.

2. iPod Touch

A patra generatie de iPod Touch are un ecran de 3,5 inci cu rezolutie 960x640 si memorie de pana la 64 GB. Gadgetul Apple nu a fost creat special pentru filme si nu ofera compatibilitate cu multe formate video, dar aplicatii terte ca Flex Player si VLC player ofera suport imbunatatit. iPod-ul poate insa filma la 720p si ofera nenumarate alte aplicatii. Pret estimativ: 365 dolari.

Citeste mai multe despre Top: cele mai bune MP4 Playere pe Hit.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#player pentru vizionarea de filme, #cele mai bune MP4 Playere, #iPod Touch, #Cowon, #Archos , #mp3 player