Cel.ro a avut la vanzare notebook-uri de 6 lei - comenzile nu vor fi onorate

Sambata, 16 Octombrie 2010, ora 12:38
3466 citiri
Cel.ro a avut la vanzare notebook-uri de 6 lei - comenzile nu vor fi onorate

Dupa ce eMAG.ro s-a confruntat in urma cu cateva luni cu o eroare tehnica prin care erau afisate preturi mult mai mici decat era normal, la unele produse pe care la afla la vanzare, magazinul online cel.ro s-a confruntat cu o problema similara in seara zilei de 14 octombrie.

Laptopurile aveau afisat un pret intre 6 si 11 lei bucata, iar utilizatorii s-au inghesuit sa faca comenzi, gandindu-se ca, dupa modelul eMAG, si aici vor fi onorate toate comenzile.

Potrivit lui Tiberiu Pop, directorul executiv al cel.ro, au fost efectuate in jur de 1.000 de comenzi cu preturi neconforme, insa acestea nu vor fi onorate.

"Din investigatiile facute, unul din calculatoarele din firma a fost compromis prin intermediul unui atac informatic de tip backdoor, calculator de pe care se putea accesa partea de administrare a site-ului.

Prin intermediul acestuia, atacatorii au modificat mai multe preturi pe site, cu scopul evident de a afecta imaginea buna de care se bucura cel.ro in randul clientilor", a declarat pentru Money.ro Tiberiu Pop.

Daca ar fi onorat comenzile cu preturi gresite magazinul ar fi avut o paguba de 200.000 de lei.

Clientii se plang ca le-a fost trantit telefonul in nas si ca raspunsul cu privire la aceasta eroare a fost destul de necivilizat. Directorul cel.ro este insa de alta parere.

"Este evident ca un laptop nu poate costa cat o paine, de aceea cei care au plasat cererile pe site apeleaza in discutiile cu angajatii cel.ro la injurii si amenintari, lucru care face destul de dificil de purtat o conversatie", a spus Tiberiu Pop.

Oficialul cel.ro considera ca incidentul din luna iulie de la emag.ro a fost regizat, cu scopul de a atrage atentia si de a scapa de anumite stocuri mai putin vandabile.

Cel.ro este un magazin online operat de catre firma Corsar Group, care a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 9,5 milioane de euro.

Adobe introduce funcții de inteligență artificială în aplicațiile Reader și Acrobat
Adobe introduce funcții de inteligență artificială în aplicațiile Reader și Acrobat
Adobe a introdus recent în piață un asistent AI pentru aplicațiile Reader și Acrobat, în scopul de a transforma modul în care interacționăm cu documentele PDF. Această nouă...
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
#notebook cel, #vanzare notebook cel , #notebook