Prima zi de E3, dominata de razboiul Sony-Microsoft. Ce se anunta pentru azi

Marti, 10 Iunie 2014, ora 16:47
3096 citiri
Prima zi de E3, dominata de razboiul Sony-Microsoft. Ce se anunta pentru azi

Razboiul consolelor, dintre Xbox One si PlayStation 4, a fost castigat de Sony, in prima zi a E3 - Electronic Entertainment Expo, un targ anual pentru industria computerelor si a jocurilor video, prezentat de Entertainment Software Association.

Microsoft are reputatia ca este centrat pe divertisment, insa Sony este compania care si-a petrecut timp vorbind despre ofertele pentru tv si retelele sociale, scrie Forbes.

Reprezentantii celor doua companii au sustinut conferinte de presa cu ocazia evenimentului, care are loc la Los Angeles, timp de trei, fiind la a treia editie.

Editia din acest an a fost in mare parte despre jocuri si despre software, potrivit Mashable

Microsoft a avut o prezentare de 90 de minute, axata pe jocuri, introducand un demo extins al "Call of Duty: Advanced Warfare", astfel ca pasionatii de jocuri au putut vedea cum va arata cunoscuta franciza pe Xbox One.

Una dintre stirile surprinzatoare a fost legata de noul joc "Tomb Rider", numit "Rise of the Tomb Rider", al doilea joc al francizei mai intunecate din anul 2013, iar jocul este destinat sa apara in anul 2015.

Insa cel mai asteptat anunt si unul dintre cele mai prost pastrate secrete a fost "Halo: Master Chief Collection", pentru Xbox One. Unul dintre cele mai importante lucruri de notat de la conferinta de presa a Microsoft a fost insa absenta oricarei discutii despre hardware - nimic despre Kinect.

De asemenea, unele dintre cele mai importante anunturi au fost legate de jocuri destinate exclusiv pentru PlayStation 4, unul dintre prezentele remarcate fiind jocul indie "No Man's Sky". Sony a petrecut mult timp vorbind si despre update-uri pentru software si hardware.

Ubisoft si Electronic Arts au fost alte companii care si-au prezentat oferta de jocuri la editia din acest an a E3.

In schimb, Nintendo a anuntat deja fanii sa nu se astepte la orice nou hardware, iar marti compania urmeaza sa anunte noi titluri de jocuri. De altfel, ziua ar urma sa fie acaparata de aceasta companie, precum si de Deep Silver, Ubisoft sau Microsoft.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că platforma de streaming Disney+ va implementa măsuri împotriva partajării de parole la nivel global începând din această vară. Această mișcare a...
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
#Sony targ jocuri, #Microsoft targ Xbox One, #targ jocuri E3, #Sony E3, #Microsoft E3 , #playstation