Ziare.com

LinkedIn: 150 de milioane de utilizatori - actiunile cresc spectaculos

Duminica, 12 Februarie 2012, ora 23:28

   

LinkedIn: 150 de milioane de utilizatori - actiunile cresc spectaculos
LinkedIn a anuntat cu entuziasm atingerea unui obiectiv important: 150 de milioane de utilizatori in intreaga lume, nivel care a contribuit fara indoiala la cresterea semnificativa a actiunilor sale.

In decurs de 12 luni, LinkedIn a gasit mijloacele potrivite pentru a-si dubla veniturile, confirmand astfel traversarea unei perioade favorabile dezvoltarii, recuperand mult din terenul pierdut intr-o faza anterioara, relateaza Webnews.

Portalul a reusit sa impleteasca in mod abil o tesatura a elementelor social si profesional, atragandu-si tot mai multe inscrieri si demonstrand o capacitate de redresare a situatiei sale generale, care a cunoscut un periculos trend descendent pe Wall Street.

Astazi, LinkedIn se poate mandri indeosebi cu trei canale atragatoare pentru utilizatori: Hiring Solutions, Marketing Solutions si Premium Subscription, toate prezentand cresteri procentuale spectaculoase.

Curba ascendenta a rezultatelor inregistrate s-a reflectat automat si la bursa, actiunile LNKD apropiindu-se de 90 de dolari (+17,7% la ultima sedinta), cotatie care aminteste de perioada debutului sau pe Wall Street, la inceputul anului 2011, specialistii estimand o continua tendinta crescatoare, precizeaza sursa.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3952 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Roxana

Merita sa mai scri inca un articol in care sa preziti mai in amanunt reteaua LinkedIn.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor