5 motive pentru care orice administrator de retea trebuie sa detina un certificat Cisco

Advertorial
Vineri, 27 Iulie 2018, ora 16:50
37406 citiri
5 motive pentru care orice administrator de retea trebuie sa detina un certificat Cisco

Daca sunteti angajat sau vreti sa va angajati ca administrator de retea, atunci sigur stiti ca dobandirea anumitor certificate inseamna un pas mare in cariera voastra. O diploma recunoscuta pe plan global reprezinta mai mult decat o simpla hartie pe care o veti atarna cu mandrie pe peretele din biroul vostru.

Invatati dupa standardele celor mai recunoscute si mai de succes institutii si companii care va vor ajuta sa iesiti in evidenta si sa avansati in cariera.

Prin numeroase inovatii, Cisco a devenit o firma de top in domeniul infrastructurii de retea. Cu ajutorul solutiilor tehnologice proprii, Cisco acopera astazi peste 80% din piata globala, ceea ce a influentat semnificativ si cererea de experti si profesionisti certificati.

Cursul de pregatire Cisco va ofera posibilitatea sa va ocupati cu succes de administrarea de retea si sa efectuati munca unui administrator de sistem, iar daca in continuare nu sunteti siguri daca acest program este potrivit pentru cariera voastra, va prezentam cateva dintre motivele pentru care orice administrator de retea ar trebui sa detina certificatul Cisco.

1. Cunostinte suplimentare = castig mai mare

Frecventand programul Cisco, pe langa faptul ca veti obtine acest prestigios si recunoscut certificat, va veti extinde si competentele si abilitatile de lucru cu sistemele de retea si conectare.

Veti afla si veti intelege toate functiile si conceptele pe care le aduce cu sine certificarea Cisco, veti asimila cunostinte noi pe care le veti folosi mai departe in cariera.

Pregatirea Cisco va va inlesni asimilarea unor abilitati si competente utile si practice aplicabile in implementarea si administrarea echipamentului Cisco complet. Veti invata cum functioneaza adresele IP, veti afla ce sunt de fapt retelele interne si cum le puteti crea.

De asemenea, detinerea acestui certificat va va deschide multe usi si oportunitati in cariera, unul dintre beneficii fiind un castig mai mare.

Indiferent daca sunteti in cautarea unui job sau doriti sa avansati in compania in care deja lucrati, detinerea certificatului Cisco nu va va aduce decat avantaje.

Credibilitatea si reputatia acestei companii dovedesc cunostintele si abilitatile voastre, indiferent daca lucrati in Romania sau in strainatate, iar toate acestea va vor inlesni un castig mai mare si o avansare mai rapida in cariera voastra in IT.

2. "Conectarea" cu colegii

Cand invatati Cisco si obtineti certificatul, va asociati unui grup de experti si profesionisti cu o pregatire de inalta calitate. Pe langa faptul ca sunt extrem de cautati, expertii Cisco sunt si conectati.

La curs, profesorii si mentorii va transmit cunostintele si abilitatile lor, iar pe langa lectii, veti cunoaste colegi care au ales acelasi program de formare suplimentara.

"Conectarea" cu colegii s-a dovedit inestimabila pentru munca administratorilor de retea. Consultarea colegilor mai experimentati intr-o anumita problema sau solicitarea unor sfaturi de la profesor si mentor sunt plusuri ale acestui program de pregatire mentionate de multi administratori de retea.

De asemenea, relatiile cu expertii Cisco va deschid si oportunitati de avansare si perfectionare. Cand se iveste ocazia pentru aceasta, profesionistii certificati, dar si profesorii de la program, va pot ajuta sa va imbunatatiti cariera oferindu-va recomandari, sfaturi si instructiuni care va vor ajuta sa dobanditi tehnici, abilitati si capacitati specifice necesare pentru a avansa in continuare.

3. O reputatie mai buna

Dobandirea certificatului Cisco va va castiga un respect deosebit in randul colegilor si angajatorilor vostri. Cisco este recunoscut pe plan global, ceea ce inseamna ca este relevant si respectat in orice loc de pe planeta.

Daca in CV-ul personal mentionati ca aveti experienta in administrarea de retea si "certificatul Cisco", veti avansa si va veti gasi un job mult mai usor.

Daca sunteti novice in acest domeniu si nu aveti experienta practica, dar doriti sa pasiti in aceasta industrie dinamica, detinerea certificatului Cisco va ofera o pozitie de start excelenta.

Daca exista ceva care sa le arate potentialilor angajatori ca doriti intr-adevar sa invatati, este finalizarea cu succes a pregatirii Cisco. Nu este un training usor, dar pe langa toate cunostintele practice, veti invata si pasii suplimentari necesari pentru avansarea si dobandirea noilor cunostinte.

Deja de mai multi ani, foarte multe companii din lume recunosc calitatea si devotamentul viitorilor experti Cisco si stiu de cata munca si studiu a fost nevoie pentru asimilarea acestui sistem complicat.

Deci, pe langa cunostintele despre retele, detinerea acestui certificat demonstreaza ca sunteti un angajat motivat si de incredere.

4. Perfectionare constanta si continua

Digitalizarea a transformat activitatea de astazi a companiilor, de aceea si reteaua de infrastructura a suferit multe schimbari.

Multe procese manuale in activitatea retelelor traditionale de astazi se bazeaza pe functionarea software-ului si depind de vizualizarea, analitica si administrarea cloud-ului.

Un studiu recent efectuat de IDC (International Data Corporation) a descoperit ca administrarea si ingineria de retea se vor numara printre cele mai importante ocupatii IT din viitor. Se considera ca acesti experti vor schimba lumea digitala.

In paralel cu acest studiu, Cisco si-a prezentat propria retea digitala (DNA) care foloseste puterea tehnologiei si care se angajeaza sa ajute si sa se dezvolte in conformitate cu noile procese.

Astfel, Cisco cere expertilor certificati sa fie la curent cu orice modificare si noua tehnologie care apare in industria care se schimba de la o zi la alta.

Prin aceasta miscare, Cisco vrea sa-si "oblige" expertii certificati ca si dupa sustinerea examenului, sa ramana la curent, avansand si perfectionandu-si in permanenta cunostintele si abilitatile.

Dupa parerea multora, aceasta abordare este o strategie excelenta pentru cariera multor viitori profesionisti din domeniul tehnologiei si dezvoltarii retelelor.

5. Satisfactia personala

Asimilarea eficienta a materiei intr-o perioada scurta ne da intotdeauna o stare buna. Cunostintele sunt un segment important pentru multumirea si satisfactia personala, construiesc un sentiment de incredere atat in companie, cat si in colegi si angajatori.

Certificatul Cisco va deschide noi oportunitati pentru dezvoltarea si perfectionarea continua, este o garantie a calitatii care va asigura intrarea in noua lume a tehnologiei si va ofera posibilitatea de a va arata potentialul maxim.

Tocmai de aceea, nu ezitati, profitati de ocazie si inscrieti-va in program, dobanditi abilitatile necesare pentru a depasi toate sarcinile si piedicile!

Invatati de la cei mai buni profesori, dupa standardele globale Cisco network administration si asigurati-va un viitor sigur si un job foarte bine platit in industria cu cea mai mare rata de dezvoltare din intreaga lume.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#cursuri Cisco, #certificat Cisco, #curs administrator retea , #retea