Instagram: Facilitate noua si mult asteptata. Vezi daca tu o ai!

Sambata, 16 Ianuarie 2016, ora 10:09
14614 citiri
Instagram: Facilitate noua si mult asteptata. Vezi daca tu o ai!
Foto: Instagram

Instagram testeaza o facilitate care permite utilizatorilor sa vada cand cineva le urmareste postarile.

Aplicatia Instagram iti adauga un mesaj scurt la rezultatele cautarilor, care iti spune daca urmaresti pe cineva sau daca va urmariti postarile reciproc, informeaza The Independent.

Poti afla asta prin cautarea in tab-ul "People" din aplicatia pe telefon. Cand introduci un nume, se vor afisa rezultatele cautarii pentru numele respectiv, la fel ca inainte, dar a fost adaugat acum un mesaj in dreptul fiecarui nume cu privire la statutul lor in raport cu cel care face cautarea.

Pana acum, singura modalitate de a vedea cine iti urmareste postarile si cine nu era sa parcurgi prin scroll lista completa pe pagina proprie de profil.

Facilitatea a fost observata de fotograful Anthony Quintano.

Nu a existat nicio actualizare recenta a aplicatiei Instagram. Firma sustine ca functia a fost doar in teste, asa ca nu toata lumea are acces la ea.

Singurul mod de a fi sigur ca aveti aceasta facilitate este sa dati o cautare in tab-ul "People" din propria aplicatie de pe telefon.

Un purtator de cuvant al Instagram a spus doar ca site-ul "testeaza mereu noi experiente pentru comunitate".

B.B.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Instagram follow, #aplicatie Instagram , #retele sociale