Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Salut-it.ro - un service IT de mare ajutor

Luni, 21 Decembrie 2015, ora 18:21
48694 citiri
Salut-it.ro - un service IT de mare ajutor
Foto: salut-it.ro

Un laptop sau un calculator exista in casa fiecarei persoane. Indiferent daca se vorbeste despre tineri sau despre persoane mai varstnice, cu siguranta se doreste un dispozitiv conectat la internet.

Totusi, in momentul in care acesta are nevoie de reparatii, este necesara cunoasterea in detaliu a unui service si a personalului acestuia. Salut-it.ro este un service IT Bucuresti potrivit pentru orice tip de dispozitiv care apartine lumii tehnologiei inteligente.

Cu un personal tanar si dinamic, Salut-it.ro este service-ul care reuseste sa puna capat oricarei probleme atunci cand vine vorba despre defectiunea calculatorului sau a laptopului.

In aceeasi masura, Salut-it.ro tine foarte mult la calitatea reparatiilor, avand ca scop principal eliminarea problemei dispozitivului si prelungirea duratei sale de viata. De asemenea, Salut-it.ro doreste ca serviciile sale sa fie de cea mai inalta calitate, motiv pentru care clientii fideli apeleaza intotdeauna la serviciile sale.

Servicii de o calitate ireprosabila

Salut-it.ro ofera un pachet complet de servicii, incepand cu diagnosticarea exacta a unui calculator defect, mentenanta periodica, inlocuirea condensatorilor umflati, testarea completa a componentelor, imbunatatirea calculatorului, inlocuirea memoriei RAM, inlocuirea sursei de alimentare, a placii de baza, a placii video, a procesorului, reconditionarea ventilatoarelor de sursa si terminancu cu realizarea rescrierii BIOS.

Diagnosticarea exacta a unui calculator defect este un proces relativ simplu pentru profesionistii de la Salut-it.ro, actiunea presupunand verificarea tuturor componentelor de internet, a sursei, a procesorului, a placii de baza, a memoriei RAM si a placii video.

In urma acestei verificari, profesionistii de la service-ul specializat Salut-it.ro reusesc sa dea un diagnostic exact si sa determine care este componenta defecta, realizandu-se ulterior reparatia dispozitivului.

De asemenea, persoanele care au nevoie de inlocuirea unei piese pot apela la acelasi grup de profesionisti. Ei pot inlocui sau repara panglica LVDS, pot inlocui elementele rupte de carcasa, se pot face rapid inlocuirea tastaturii, a display-ului, a hard diskului, precum si recuperarea datelor de pe acesta.

Salut-it.ro - locul ideal pentru reparatiile software

Toate calculatoarele si toate laptop-urile au nevoie la un moment dat de reparatii la nivelul software-ului. De aceea, diferenta dintre un lucru bine facut de catre profesionisti si o reparatie facuta de catre amatorii domeniului consta in garantia profesionalismului.

Salut-it.ro rezolva vaste tipuri de probleme ale software-ului, deoarece pune la dispozitie servicii precum depanarea multifunctionalelor si a imprimantelor laserJet, instalarea sistemelor de operare (Windows, MAC OS X), consultanta in achizitii si asamblarea IT, devirusarea calculatoarelor, restabilirea protectiei Anti-virus, optimizarea sistemelor de operare (software), configurarea router-ului sau instalarea imprimantei.

Salut-it.ro ajuta la recuperarea datelor sterse accidental

In mod cert, fiecare persoana a sters accidental date importante din calculatorul sau laptopul personal. Acum, profesionistii echipei Salut-it.ro recupereaza datele sterse accidental de pe orice tip de hard disk, de laptop sau de calculator, cu orice interfata Zif, Sata, Ata, fiind cel mai potrivit loc de unde cineva isi poate recupera cele mai importante date.

Cu alte cuvinte, Salut-it.ro rezolva absolut toate problemele care pot aparea la nivelul unui calculator sau al unui laptop, indiferent ca este vorba despre partea hardware, cea software sau de o simpla rutina de mentenanta, la cele mai accesibile preturi, fiind alegerea potrivita pentru miile de clienti multumiti din Romania.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#service IT Bucuresti, #servicii depanare IT, #servicii it , #servicii internet