Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Un site de torrente care dadea linkuri catre meciuri a fost inchis

Luni, 21 Aprilie 2014, ora 21:51
3673 citiri
Un site de torrente care dadea linkuri catre meciuri a fost inchis
Foto: BBC

Un site de sport de file-sharing a fost inchis dupa ce politia din Marea Britanie i-a amenintat pe operatorii acestuia cu inchisoarea.

Este vorba de The Sports Torrent Network, care oferea linkuri catre meciuri de fotbal europene, meciuri de hochei din US National Hockey League, curse de Formula 1 si alte documentare din domeniul sportiv, anunta BBC.

Acest site de tip torrente avea 20.000 de membri, fiind probabil cel mai mare de acest tip. Politia a trimis un e-mail catre administratorii site-ului in urma cu doua saptamani.

"Politia britanica are dreptul legal de a actiona impotriva dumneavoastra si impotriva site-ului thesportstorrentnetwork.co.uk, cu scopul de a preveni, a detecta si a distruge activitatea infractionala", se arata in avertismentul trimis de politia londoneza.

Potrivit acestui avertisment, operatorii site-ului risca pana la zece ani de inchisoare pentru incurajarea si facilitarea accesului la materiale piratate.

Acest site permitea utilizatorilor sa se conecteze la diverse continuturi prin intermediul retelelor in care fiecare calculator poate imparti in mod egal datele si resursele cu oricare altul.

Noilor membri li se cerea sa spuna administratorilor site-ului motivul pentru care cereau sa aiba acces la continutul acestuia. Dupa ce erau acceptati, puteau sa invite alte persoane sa aiba acces la continut in conditiile in care aduceau suficient continut sau faceau o donatie semnificativa.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#site torrente sport, #inchidere site torrente sport, #inchidere site torrente, #site torrente Marea Britanie , #servicii internet