Allview a lansat telefonul Viper i: Colorat si usor de manevrat - care e pretul (Video)

Marti, 06 Mai 2014, ora 17:52
2875 citiri
Allview a lansat telefonul Viper i: Colorat si usor de manevrat - care e pretul (Video)
Foto: Allview

Brasovenii de la Allview au lansat, marti, smartphone-ul dual SIM Viper i.

El este disponibil in mai multe variante de culori: alb, negru, roz, galben si albastru.

Telefonul are un design slim, display IPS OGS de 4,7 inchi si un procesor quad core de 1,3 GHz.

Smartphone-ul este dotat cu doua camere foto de 8, respectiv 2 MP, ofera conectivitate 3G pe ambele SIM-uri si GPS cu suport Sygic, se arata in comunicatul remis Ziare.com.

Viper i este elegant si usor de manevrat, datorita grosimii de numai 8,11 mm si a greutatii de 143 de grame.

Procesorul quad core de 1,3 GHz, sustinut de memoria RAM de 1GB si de solutia grafica Mali 400, ofera utilizatorilor o experienta optima de browsing si multi tasking.

Touchscreen-ul este realizat prin tehnologia OGS (One Glass Solution), iar ecranul este protejat de Dragontrail X Glass, material ce ofera o rezistenta foarte mare la zgarieturi.

Sasiul intern este construit din magneziu, un material ce ofera o rezistenta mecanica si o rigiditate mai mare, pastrand in acelasi timp greutatea scazuta.

Camera foto si conectivitate

Camera principala are o rezolutie de 8 MP si ofera o serie de functii precum inregistrare video Full HD, fotografiere HDR, Eraser si Gesture Shot.

In partea frontala a device-ului se afla o a doua camera foto, de 2 MP, care faciliteaza realizarea de autoportrete si convorbirile video. Sistemul DTS integrat si amplificatorul audio Yamaha garanteaza o inalta fidelitate sonora.

Viper i este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

Noul device Allviewpoate fi achizitionat din magazinele partenere incepand cu data de 15 mai 2014 la pretul de 799 lei.

Capacele de protectie colorate se pot achizitiona separat.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#Allview Viper i, #telefon nou Allview, #smartphone nou Allview, #smartphone dual SIM , #smartphone