Allview a lansat varianta mini a smartphone-ului X1 Xtreme

Marti, 11 Noiembrie 2014, ora 14:52
2671 citiri
Allview a lansat varianta mini a smartphone-ului X1 Xtreme
Foto: Allview

Brasovenii de la Allview au lansat, marti, varianta mini a smartphone-ului X1 Xtreme, care este varful lor de gama.

"X1 Xtreme mini este un smartphone in editie limitata, lansat cu ocazia implinirii a 10 ani Allview. Acesta atrage atentia atat prin designul reusit cat si prin performanta datorata componentelor de top, fiind dedicat persoanelor care isi doresc un smartphone de dimensiuni mai mici si caracteristici de ultima ora", a declarat Lucian Peticila, manager general Allview, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Telefonul X1 Xtreme, noul varf de gama al brasovenilor de la Allview: Ce functii are

Telefonul este disponibil in doua nuante metalizate, argintiu si verde. Ecranul are o diagonala de 4,7 inchi, are o rezolutie Full HD si o densitate de 469 pixeli per inch (ppi). Display-ul este protejat de un strat de sticla rezistent la zgarieturi si socuri.

El este dotat cu un procesor Qualcomm Quad Core cu frecventa de 2,15 GHz, solutia grafica Adreno 33 si memoria RAM de 2 GB. Memoria flash disponibila pentru stocarea fisierelor este de 16 GB. Device-ul dispune de amplificator audio Yamaha si sistem DTS, pentru un sunet de exceptie.

Camera principala de 16 MP are lentile de safir cu filtru antireflexie, LED Flash de mare intensitate luminoasa, filtru UV si IR.

Allview aduce in Romania cel mai subtire smartphone din lume - specificatii si pret

Camera dispune de functii precum fotografiere panoramica, HDR si inregistrare video in format Full HD. Camera frontala are 4 MP.

Bateria de 2200 mah a smartphone-ului X1 Xtreme mini asigura o capacitate cu pana la 30% mai mare fata de bateriile obisnuite cu aceeasi dimensiune si ofera pana la 11 ore de convorbire. Device-ul ruleaza sistemul de operare Android 4.4.2, are GPS cu suport Glonass si Wi-Fi 802.11ac (5G Wi-Fi).

Smartphone-ul Allview X1 Xtreme mini este disponibil incepand de marti pe baza de precomanda, la pretul de 1.299 lei.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Allview Xtreme Mini, #telefon nou Allview, #smartphone nou Allview, #telefoane Allview , #smartphone