Bateria telefonului nu face fata la activitatile tale zilnice? Afla cum trebuie sa incarci bateria!

Advertorial
Luni, 27 Iunie 2016, ora 16:53
22004 citiri
Bateria telefonului nu face fata la activitatile tale zilnice? Afla cum trebuie sa incarci bateria!

Inca de cand telefoanele mobile au inceput sa devina populare, utilizatorii de astfel de dispozitive au incercat sa gaseasca tot timpul o modalitate cat mai simpla si mai eficienta de a-si tine incarcata bateria telefonului.

De fapt, nimic pe aceasta lume nu e mai frustrant decat sa ramai fara baterie la telefon in mijlocul unei zile pline.

Cei mai multi utilizatori au nevoie ca telefonul lor sa fie functional non stop, indiferent de situatie.

Insa, dat fiind faptul ca noile smartphone-uri sunt utilizate atat pentru efectuarea de apeluri telefonice, cat si pentru trimiterea mesajelor text, pentru browsing pe web- verificarea e-mail-ului, media download sau editare de documente, adaugare de informatii personale etc., nici nu este de mirare de ce bateria unui telefon inteligent din ziua de astazi nu tine mai mult de o zi.

Avand in vedere faptul ca ne bazam atat de mult pe telefoanele noastre mobile, este de la sine inteles ca ajungem sa credem ca smartphone-ul personal este un accesoriu de care nu ne putem lipsi in desfasurarea activitatilor de zi cu zi.

Tocmai din acest motiv, este foarte important ca bateria telefonului sa faca fata tuturor activitatilor la care il supunem si sa nu cedeze atunci cand avem cea mai mare nevoie.

Metoda populara de incarcare a bateriei telefonului

Pentru a se asigura ca bateria telefonului are suficienta putere pentru a face fata unei zile solicitante, cei mai multi utilizatori sustin ca isi incarca bateria smartphone-ului pe timp de noapte.

Insa, exista mai multe metode pe care ai putea sa le alegi atunci cand iti doresti ca bateria telefonului sa se incarce mai repede- unele dintre ele bune, altele nu chiar nu atat de bune- iar in continuare poti afla care sunt cele mai bune surse de incarcare a bateriei.

In principal, vei descoperi care sunt cele mai mari beneficii a unui singur tip de incarcare: cea prin cablu USB.

Surse potentiale de degradare a incarcatoarelor de telefoane mobile

In ciuda faptului ca cei mai multi producatori de telefoane mobile din ziua de azi produc incarcatoare de smartphone-uri fiabile si potrivite pentru orice tip de dispozitiv mobil, totusi, exista situatii in care functionarea acestora este necorespunzatoare.

De exemplu, exista situatii in care utilizatorii isi verifica telefonul in timp ce acesta este la incarcat, cu scopul de a se asigura ca bateria intr-adevar se incarca.

Insa, in cazul in care utilizatorul observa ca incarcatorul nu isi mai indeplineste functia, acesta ar trebui sa isi inceapa cautarea catre unul nou.

Un alt motiv pentru care un utilizator ar putea avea nevoie de un incarcator nou ar putea fi descris de deteriorarea acestuia sau pierderea: fiind lucruri destul de mici, este destul de usor sa le pierdem fie acasa, fie la birou.

Starea de deteriorare poate fi cauzata de lipsa utilizarii incarcatorului -de asemenea, un cablu prea uzat este un lucru ce ar putea conduce la defectarea instalatiei electrice.

Tipuri de incarcatoare de telefoane mobile

In general, utilizatorii se vor confrunta cu patru modele de incarcatoare de telefoane mobile: incarcatoare de perete, cablu USB, incarcator auto si acumulatori externi.

Insa, diferentele dintre aceste patru tipuri de incarcatoare constau, in primul rand, in sursa ce ofera puterea necesara pentru incarcarea bateriei smartphone-ului.

Astfel, pentru a intelege care este cel mai bun dispozitiv de incarcare, in continuare, vei afla care este sursa de putere a acestora:

1. Incarcator USB: astfel de incarcatoare isi trag sursa de alimentare de la un dispozitiv electric- de exemplu, computerul personal, acumulator extern etc.

2. Incarcator de perete: incarcatoarele de acest tip transforma curentul alternativ- AC- de la o priza electrica normala, in curent continuu- DC- reusind astfel sa incarce, cu succes, bateria telefonului mobil.

3. Incarcatoarele de masina: in general, un incarcator de masina este conectat la priza de alimentare cu acel curent continuu- de obicei, priza pentru bricheta. Astfel, aceste incarcatoare "imprumuta" putere de la bateria masinii si o folosesc la incarcarea telefonului mobil.

4. Acumulator extern: in functie de puterea acumulatorului extern, bateria telefonului se poate incarca intr-un timp mai scurt. De asemenea, pe piata exista acumulatori cu puteri cuprinse intre 850 mAh si chiar 12000 mAh- cele din urma avand capacitatea de a incarca chiar si doua dipozitive mobile simultan.

De ce sa folosesti un cablu USB pentru incarcarea telefonului?

In timp ce fiecare tip de incarcator este potrivit pentru incarcarea bateriei telefonului, totusi, un singur tip de dispozitiv se remarca dintre toate celelalte: cablul USB- ce are o serie de avantaje in ceea ce priveste utilizatorul. Astfel, incarcatoarele USB sunt versatile, rapide, convenabile si compacte.

1. Versatil - in timp ce un incarcator de masina este foarte util, acesta este produs in asa fel incat sa se potrivesca numai la un singur model de priza. Astfel, acesta nu poate fi utilizat in niciun alt loc in afara de masina. Prin contrast, cablul USB se potriveste indiferent de modelul smartphone-ului detinut si, de asemenea, va fi compatibil cu toate calculatoarele si laptop-urile.

2. Rapid - odata ce se verifica specificatiile de iesire de pe orice incarcator, utilizatorul se poate asigura ca acesta va furniza o reincarcare rapida a telefonului.

3. Accesibil - fiind un dispozitiv atat de popular in lume, un cablu de incarcare USB poate fi gasit in orice locatie- chiar si in mediul online. De exemplu, pe site-ul smart-products.ro se gaseste o gama variata de incarcatoare pentru telefoane mobile, printre care cabluri scosche.

Despre cablurile scosche, incarcatoare auto sau acumulatoare externe se poate spune ca toate se gasesc la preturi accesibile si ideale pentru toti pasionatii de dispozitive mobile, care doresc sa nu isi mai faca griji in ceea ce priveste incarcarea bateriei smartphone-ului personal.

In plus, magazinul online smart-products.ro este potrivit pentru toti cei pasionati de tehnologie, oferind o gama variata de produse si accesorii pentru telefoane mobile: boxe portabile, casti audio, selfie stick, drone si accesorii, camere video sport si accesorii GoPro, iar pentru cei cu zi plina de dimineata pana seara, smart-products.ro ofera espressoare si alte accesorii.

Astfel, la smart-products vei gasi atat produse pentru a incarca bateria telefonului tau, dar si produse pentru a-ti oferi si tie un boost de energie atunci cand te simti mai extenuat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
Compania multinațională de inginerie Bosch a inaugurat marți, 23 aprilie, cel de-al doilea birou din Cluj-Napoca, în cadrul centrului său de inginerie. La nivel de grup, Bosch a anunțat, la...
Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
Petrom va testa la Petrobrazi o instalație de captare și utilizare a carbonului. Care sunt mizele pentru reducerea emisiilor de carbon
OMV Petrom va testa la rafinăria Petrobrazi o nouă tehnologie de captare și utilizare a carbonului, începând cu luna iunie, arată un comunicat de presă al companiei. Testele sunt parte...
#cabluri scosch, #acumulator extern telefon, #incarcare baterie, #solutie baterie smartphone , #smartphone