Brasovenii de la Allview au lansat smartphone-ul P6 Qmax - Comparatie cu rivalii de la LG si Samsung

Marti, 16 Iunie 2015, ora 14:26
6104 citiri
Brasovenii de la Allview au lansat smartphone-ul P6 Qmax - Comparatie cu rivalii de la LG si Samsung
Foto: Allview

Brasovenii de la Allview au lansat, marti, smartphone-ul P6 Qmax, care e "fratele" mai mic si mai ieftin al varfului lor de gama.

"Urmare a proaspatului lansat X2 Xtreme, un device care ofera o experienta uimitoare datorita performantelor sale de top, venim astazi cu un produs cu dimensiuni asemanatoare, care reprezinta cu siguranta o alternativa mai accesibila", a declarat Lucian Peticila, managerul general Allview, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Brasovenii de la Allview au lansat X2 Xtreme: Un smartphone dual-SIM cu amprenta digitala

Memoria RAM are 2 GB, iar telefonul e dotat cu procesor grafic Mali 450. Memoria interna este de 16 GB si poate fi suplimentata prin adaugarea unui card microSD de pȃna la 32 GB. Smartphone-ul este dual-SIM si are un procesor Octa Core cu frecventa de 1,7 GHz.

Telefonul are un ecran de 5,95 de inchi si o rezolutie de 1.920 x 1.080 pixeli. De asemenea, P6 Qmax dispune de doua camere foto-video, camera principala de 13 MP cu flash dual led de inalta luminozitate, respectiv camera frontala de 5 MP cu autofocus pentru selfie-uri si apeluri video.

Mai mult, P6 Qmax filmeaza si reda videoclipuri la rezolutie Full HD, iar functia de stabilizare a imaginii ar trebui sa imbunatateasca calitatea acestora.

Baterie si pret

P6 Qmax are o baterie de 3.000mAh, care asigura o autonomie de pȃna la 300 ore in stand-by si pana la 13 ore de convorbire continua.

Durata de functionare a bateriei poate fi prelungita cu ajutorul functiei Smart Power Saving Mode. De exemplu, aceasta functie poate oferi cu 20% mai multa autonomie in "Modul Startup". Aceasta functie ofera posibilitatea de personalizare, astfel utilizatorul poate avea la dispozitie aplicatiile strict necesare folosind bateria in modul cel mai eficient.

P6 Qmax poate fi controlat prin gesturi usoare, cum ar fi pornirea ecranului printr-o dubla atingere. Functia Gesture Control iti permite sa accesezi browser-ul, muzica preferata, camera, fotografiile tale sau orice aplicatie doresti, desenȃnd o singura litera pe ecran.

Smartphone-ul P6 Qmax este disponibil pe baza de precomanda incepand de marti, la pretul de 1.099 de lei.

Rivali

La acest pret, noul telefon de la Allview se inscrie in gama de mijloc. Tot cu 1.099 de lei poti achizitiona si alte dispozitive, precum LG G2 Mini sau Samsung A3 Galaxy.

Primul are un procesor Quad Core de 1,2 GHz si baterie de 2.440 mAh, o camera foto principala de 8MP si un ecran de 4,7 inchi cu rezolutie de 960 x 540 pixeli. Memoria interna este de doar 8 GB.

Comparativ cu P6 Qmax, dispozitivul de la LG sta mai prost in ceea ce priveste specificatiile.

Similar, Samsung A3 Galaxy are un procesor Quad Core de 1,2 GHz, ecran de 4,5 inchi cu rezolutie de 960 x 540 pixeli si camera foto de 8MP. Bateria de 1.900 mAh ofera mai putine ore de utilizare decat rivalii sai, insa capacitatea de stocare e de 16 MB.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Economia României mai face un pas spre media europeană și depășește Ungaria în termeni de PIB pe cap de locuitor
Economia României mai face un pas spre media europeană și depășește Ungaria în termeni de PIB pe cap de locuitor
România urcă o poziție în clasamentul european al produsului intern brut per cap de locuitor. Astfel, România depășește Ungaria și ajunge la 78% din media europeană, după o creștere cu...
#Allview P6 Qmax, #telefon nou Allview, #smartphone nou Allview , #smartphone