Brasovenii de la Allview lanseaza P5 Symbol, primul lor smartphone cu stilou digital (Video)

Joi, 12 Decembrie 2013, ora 12:31
2741 citiri
Brasovenii de la Allview lanseaza P5 Symbol, primul lor smartphone cu stilou digital (Video)
Foto: Allview

Brasovenii de la Allview au lansat, joi, smartphone-ul dual sim P5 Symbol, primul lor telefon dotat cu stilou digital.

Noul dispozitiv este echipat cu un procesor dual core de 1,2GHz, un ecran capacitiv LCD de 4,63 inchi, doua camere foto, conectivitate HDSPA+ cu viteza de download de pana la 21 Mbps.

Telefonul ruleaza cu sistemul de operare Android 4.2. Jelly Bean, se arata in comunicatul de presa remis Ziare.com.

"P5 Symbol se adreseaza in special celor care isi doresc un device deosebit, care sa-i surprinda mereu prin functiile sale ingenioase si sa le stimuleze creativitatea. In premiera pentru Allview, noul smartphone este dotat cu o tehnologie speciala de touchscreen care permite scrierea cu pen-ul si cu un stylus digital din fibra de carbon de inalta densitate, care reprezinta o inovatie in domeniu.

Telefonul ofera o serie de functii si aplicatii prin care utilizatorii au posibilitatea sa-si exerseze talentul la desen, sa creeze videoclipuri sau imagini originale si sa compuna e-mailuri cu scris de mana sau prin comanda vocala", a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Inserat intr-un compartiment special prevazut in corpul telefonului, stiloul digital din fibra de carbon ofera utilizatorilor o interactiune placuta cu ecranul tactil.

Astfel, ei pot scrie sau desena pe ecranul smartphone-ului ca si cum ar avea in fata o coala de hartie si ar folosi un creion ascutit, sustine producatorul.

Ce functii are dispozitivul

P5 Symbol recunoaste comenzile vocale si converteste automat un mesaj vorbit in e-mail sau sms. Utilizatorii au la dispozitie aplicatiile Doodle pentru desenat, Picture Edit pentru editare foto si Movie Studio pentru a crea videoclipuri.

Quick Search permite o cautare rapida direct din ecranul principal, Notepad ofera posibilitatea de a scrie notite chiar si in timpul unei convorbiri telefonice, iar cei care vor sa adauge o nota personala e-mailurilor au posibilitatea sa scrie si sa deseneze cu ajutorul stylus-ului.

Noul smartphone este dotat cu o camera foto principala Omnivision de 5MP cu Auto Focus, Led Flash, functie de fotografiere continua, detectare faciala, detectare zambet, fotografiere panoramica, efecte speciale, fotografiere HDR si posibilitate de inregistrare HD. In partea frontala a telefonului se afla o a doua camera foto, care faciliteaza convorbirile video.

P5 Symbol ofera conectivitate HSPA+ cu o viteza de download de pana la 21 Mbps, conexiune Bluetooth, wi-fi direct si USB.

Noul device poate fi achizitionat din magazinele partenere la pretul de 699 lei.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#Allview P5 Symbol lansare, #Allview P5 Symbol, #telefon noua Allview, #P5 Symbol , #smartphone
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Excelent!!!! La Craciun ar trebui sa adauge si un mouse... si un