Care este cel mai bun smartphone al anului 2014? (Video)

Luni, 30 Iunie 2014, ora 22:38
18662 citiri
Care este cel mai bun smartphone al anului 2014? (Video)
Foto: Which

Am ajuns la mijlocul anului si majoritatea marilor producatori de telefoane mobile din intreaga lume si-au lansat noile smartphone-uri de top, cu exceptia lui Apple. Fara indoiala cele mai bune smartphone-uri ale anului 2014, potrivit expertilor, sunt Samsung Galaxy S5 si HTC One (M8).

Daca cele doua modele au preturi foarte mari, pentru cei cu bugete mai reduse, se recomanda telefoanele Nokia sau Motorola, potrivit Yahoo News.

Dar cu atatea smartphone-uri noi pe piata este foarte greu sa stii care sunt cele mai bune sau care se potrivesc cel mai bine gusturilor utilizatorilor.

LG G3

Ultima mare lansare din 2014, LG G3 are un ecran mare de 5,5 inchi cu o super-rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, fiind cel mai bun display de pe piata smartphone-urilor.

In afara impresionatului ecran, un alt punct forte il constituie camera sa foto dotata cu auto-focus si capabila sa focalizeze imaginea mai repede decat clipirea ochiului.

Samsung Galaxy S5

Samsung este cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, iar cresterea vanzarilor a fost impulsionata de Galaxy S5.

Noul model vine cu un hardware high-end, un cititor de amprente si o aplicatie care monitorizeaza bataile inimii.

HTC One M8

One M8 este cel mai bun model al celor de la HTC, avand un design modern si o calitate de top, fiind unul dintre cele mai bune telefoane de pe piata. A fost introdusa camera foto Duo care are in dotare un al doilea senzor de adancime.

iPhone 5S

Cu un ecran de 4 inchi, iPhone 5S nu se poate compara cu "monstrul" G3 (de 5,5 inchi), dar el are un design impecabil si un stoc imens de aplicatii de mare calitate. Dispune de un cititor de amprente si de caracteristici de top.

Sony Xperia Z2

Compania Sony si-a lansat ultimul sau model Xperia Z2, care are un ecran excelent, o camera de calitate si performante de top, ceea ce-l face un concurent important pentru Samsung Galaxy S5 si HTC One M8.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#cele mai bune smartphoneuri 2014, #smartphone top 2014, #smartphone Samsung HTC iPhone , #smartphone