Care sunt cel mai bine vandute telefoane: Doi giganti IT domina top 10

Joi, 21 Noiembrie 2013, ora 13:03
4017 citiri
Care sunt cel mai bine vandute telefoane: Doi giganti IT domina top 10

iPhone 5s a fost cel mai bine vandut telefon in septembrie, desi a fost pe piata doar 10 zile din luna respectiva, devansand astfel rivalul Samsung Galaxy S4.

Cel mai nou model de la Apple a intrat pe piata pe 20 septembrie si a fost disponibil in noua tari, inclusiv SUA.

Cu toate acestea, a reusit sa devina cel mai bine vandut smartphone din lume in acea luna, conform unui clasament realizat de firma de cercetare Counterpoint din Hong Kong, citat de Business Korea.

Pe locul al doilea se afla Samsung Galaxy S4, care a dominat clasamentul lunii anterioare. Pe trei se pozitioneaza iPhone 5, iar pe pozitia a patra este iPhone 5C, fratele mai ieftin al lui 5S.

Totusi, smartphone-urile producatorului sud-coreean au dominat primele 10 locuri din top, avand in vedere ca locurile 5-10 sunt ocupate de telefoanele Samsung, anume Galaxy S3, Galaxy Note 2, Galaxy S3 mini, Galaxy S4 mini, Galaxy Note 3 si Galaxy S Duos.

De remarcat este si performanta lui Note 3, care a intrat in top 10 desi a fost lansat pe 25 septembrie.

"Samsung are cea mai echilibrata gama de telefoane din toata lumea. Ne asteptam ca vanzarile Galaxy Note 3 vor creste spectaculos in perioada urmatoare, insa nu va ajunge cel mai popular terminal dn cauza lui iPhone 5S", comenteaza specialisti firmei de cercetare.

In afara de Apple si Samsung, Ascend P6 de la Huawei si Lumia 520 de la Nokia au mai ajuns in top 20.

Counterpoint centralizeaza datele la nivel global, insa firma nu a publicat si numarul de unitati vandute.

Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
Subiectul despre care alianța de guvernare evită să vorbească în an electoral: „O situație mult mai gravă decât s-a anticipat”
Subiectul despre care alianța de guvernare evită să vorbească în an electoral: „O situație mult mai gravă decât s-a anticipat”
Bugetul României a ajuns într-o stare critică, avertizează din ce în ce mai mulți economiști. Sarabanda scumpirilor pe bandă rulantă, majorarea taxelor și a impozitelor reflectă cel mai...
#cel mai bine vandute telefoane, #vanzari telefoane, #vanzari smartphone, #vanzari smartphoneuri , #smartphone
Comentarii
Poza CH 1291
CH 1291
rank 5
Eh voilà! iPhone5 S, cel mai bun telefon. Normal, nu?