Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

Cofondatorul Android va lansa o noua companie care va produce smartphone-uri

Luni, 16 Ianuarie 2017, ora 09:23
4208 citiri
Cofondatorul Android va lansa o noua companie care va produce smartphone-uri
Foto: Wikipedia/Yoichiro Akiyama

Andy Rubin, fost CEO si cofondator Android, va lansa in curand o companie care va dezvolta smartphone-uri si nu numai.

Conform unui material publicat de Bloomberg, cel supranumit "parintele Android-ului" va anunta in curand noua sa companie, Essential. Aceasta ar urma sa lanseze primele produse chiar in cursul acestui an.

Din cate se pare, accentul este pus pe un smartphone de top, menit sa concureze cu iPhone, Google Pixel si seria Galaxy S a celor de la Samsung.

Noul smartphone produs de Essential ar urma sa aiba un spate construit din ceramica. Acesta pare pare sa fie noul material premium preferat de producatorii de telefoane, dupa ce ani la rand acestia au folosit metal si sticla.

Smartphone-ul noii companii ar fi lipsit de asa-numitul bezel - ramele care incadreaza ecranul. Cu alte cuvinte, ecranul va acoperi toata latimea partii frontale, singurele rame vizibile ramanand cele de sub si de deasupra ecranului. Astfel, ecranul va fi mai mare decat la iPhone 7 Plus.

Gadgetul va fi dotat cu o camera foto care filmeaza la 360 de grade.

Daca si in ce masura aceste informatii se vor concretiza vom vedea la jumatatea anului, atunci cand noua companie a lui Andy Rubin, unde lucreaza aproximativ 40 de oameni, majoritatea fosti angajati Google, ar trebui sa lanseze acest smartphone.

Iata si cu ce imbunatatiri vine iPhone, produs de Apple.

Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a introdus recent un nou tip de reclame, numite „Pause Ads”, care se declanșează în momentul în care utilizatorii pun pauză videoclipului pe care îl urmăresc. Noua abordare...
#Essential fondator Android, #Andy Rubinnoua companie, #smartphone Essential, #noua marca smartphone Andy Rubin , #smartphone