Cu ce produse vor sa ne uimeasca in 2015 chinezii de la Huawei

Joi, 08 Ianuarie 2015, ora 10:25
4520 citiri
Cu ce produse vor sa ne uimeasca in 2015 chinezii de la Huawei
Foto: Huawei

Compania chineza Huawei a prezentat, miercuri, in cadrul targului CES 2015 (Consumer Electronic Show), peste 100 dintre cele mai noi produse ale companiei.

"Anul 2014 a fost martorul celor mai mari realizari ale noastre de pana acum. Strategia noastra de a ne concentra pe produse premium accesibile si de top a dat roade, inregistrand de la an la an cresterea vanzarilor de smartphone-uri cu 30%, ajungand la 11,8 miliarde de dolari.

Smartphone-urile varf de gama Huawei Ascend P7 si Huawei Mate7 s-au dovedit a fi populare in randul consumatorilor din intreaga lume. Intre timp, influenta globala a brandului nostru a continuat sa creasca astfel ca Huawei a devenit prima companie din China inclusa in 'Top 100 Inovatori Globali' in 2014", a declarat Richard Yu, CEO al Huawei Consumer BG, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Ultimele informatii despre smartphone-urile pregatite de Huawei

Smartphone-urile Huawei

In domeniul smartphone-urilor, notorietatea brandului chinez a crescut de la 52% in 2013 la 65% in 2014, iar gradul de recomandare a brandului a atins un procent de 43%, potrivit datelor furnizate de IPSOS.

La standul Huawei din cadrul CES 2015 au fost prezentate modelele Huawei P7 (editia Sapphire, Arsenal si editiile standard), Huawei Mate7 (ambele editii, atat cea premium, cat si cea standard), la fel si Huawei Honor 6 si Huawei Honor 6 Plus.

Potrivit datelor companiei, smartphone-ul Huawei Ascend P7 a intregistrat livrari de aproximativ 4 milioane de unitati in doar 6 luni de la lansarea sa globala din mai 2014.

Totodata, chinezii sustin ca Huawei Mate7 a fost bine primit in intreaga lume, din momentul lansarii acestuia in luna septembrie a anului trecut, insa nu au dat cifre.

Mai mult, smartphone-ul Huawei G7 a inregistrat livrari de peste 1 milion de unitati in doar 2 luni de la lansare.

Huawei prezinta era "Hilink"

Standul companiei din cadrul CES a inclus si viziunea Huawei privind era "Hilink", respectiv strategia sa de a oferi solutii complet integrate de Internet mobil pentru consumatorii din intreaga lume.

"Platforma produselor inteligente de acasa conectate, incluzand media, spatiu de stocare, monitor de verificare a calitatii aerului, prize inteligente si un ventilator electric inteligent, printre multe altele, isi propune sa ofere o conectare usoara oamenilor de pretutindeni, oricand", se arata in comunicat.

Tabletele Huawei MediaPad T1 si X1, dispozitivul portabil TalkBand B1, dispozitivul de acces mobil E5 PRO, dispozitive de acces pentru acasa PT500 si WS331C, dispozitivul pentru platforma OTT Huawei M330 si modulul montat pe vehicule ME909Tu-565 au fost de asemenea prezentate pentru a demonstra solutia integrata "Hilink", oferita de Huawei.

C.P.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#lansari Huawei CES 2015, #telefoane noi Huawei, #smartphone nou Huawei, #dispozitive noi Huawei , #smartphone