Cum arata si ce stiu sa faca cele mai noi smartphone-uri ale unei companii romanesti

Miercuri, 12 Februarie 2014, ora 17:31
2783 citiri
Cum arata si ce stiu sa faca cele mai noi smartphone-uri ale unei companii romanesti
Foto: Network One Distribution

Compania romaneasca Network One Distribution, detinuta de omul de afaceri Iulian Stanciu, a lansat primele smartphone-uri Serioux, phablet-ul Symbiosis X4 de 6 inchi si smartphone-ul Whisper X2 de 5,8 inchi.

"Am inceput dezvoltarea gamei de produse Serioux in anul 2006, iar portofoliul a evoluat natural in acord cu evolutia pietei si cu cerintele formulate de clienti. Anul acesta consolidam prezenta Serioux pe piata din Romania prin dezvoltarea gamei de tablete, segment pe care vizam pozitia de lider, dar si prin lansarea primelor phablet-uri si smartphone-uri din portofoliu", a declarat Oana Barbu, director comercial la Network One Distribution, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Telefonul-tableta (phablet) Serioux Symbiosis X4 dispune de un ecran de 6 inchi, care are o rezolutie de 1.280 x 720 pixeli.

Este dual-sim si ofera posibilitatea alocarii personalizate a numerelor de telefon catre un anumit sim, pentru o utilizare simplificata.

Procesorul quad core cu frecventa de 1,2 GHz si memoria RAM de 1 GB DDR3 asigura puterea de calcul necesara pentru rularea cursiva a sistemului de operare, dar si a aplicatiilor suplimentare, fie cele preinstalate (SeeNow, Zonga, Taxi Meridian), fie cele descarcate din magazinul online.

Noul phablet Serioux Symbiosis X4 vine echipat cu sistem de operare Android 4.2. si dispune de conectivitate Wi-Fi si Bluetooth, iar modulul GPS integrat permite folosirea acestuia pentru navigare atat in mod pietonal, cat si pentru autoturism.

De asemenea, Serioux Symbiosis X4 are un slot de card micro SD, iesire micro USB si iesire audio stereo 3,5 mm. Dispozitivul este echipat cu doua camere foto, una frontala de 2MP, utila mai ales in cazul utilizarii aplicatiilor de apelare video si una de 8MP, plasata pe spate, cu care utilizatorii pot realiza filme sau fotografii, pe care le pot incarca rapid pe retelele de socializare.

Smartphone-ul dual-sim Serioux Whisper X2 completeaza gama de produse mobile Serioux. Similar phablet-ului Symbiosis X4, modelul Whisper X2 ofera posibilitatea de a aloca preferential numerelor de telefon catre un sim sau altul, pentru apelare imediata, fara sa mai fie nevoie de alegerea retelei de telefonie mobila chiar inaintea apelului.

Smartphone-ul cu ecran TFT de 5,8 inchi dispune de procesor Dual-Core cu frecventa de 1,2Ghz si memorie RAM DDR 3 de 512 MB.

Serioux Whisper X2 dispune de un spatiu de stocare de 4Gb, iar slotul micro SD permite extinderea acestuia pana la 32 de GB.

Conexiunea Wi-Fi si Bluetooth ofera posibilitatea de sincronizare a telefonului cu diverse dispozitive mobile, iar modulul GPS intergrat ofera o mai multa libertate persoanelor dinamice, care calatoresc foarte mult. Iesirea audio stereo si conectivitatea prin USB transforma smartphone-ul intr-un centru mobil de divertisment.

Network One Distribution, companie detinuta integral de Iulian Stanciu a avut afaceri de 210 milioane de euro in 2012.

In prezent, compania desfasoara operatiuni pe pietele din Romania si Moldova, are o baza de clienti formata din peste 3000 de parteneri activi si este furnizor important al retelelor de retail locale.

C.P.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Economia României mai face un pas spre media europeană și depășește Ungaria în termeni de PIB pe cap de locuitor
Economia României mai face un pas spre media europeană și depășește Ungaria în termeni de PIB pe cap de locuitor
România urcă o poziție în clasamentul european al produsului intern brut per cap de locuitor. Astfel, România depășește Ungaria și ajunge la 78% din media europeană, după o creștere cu...
#smartphoneuri romanesti, #Serioux Symbiosis X4, #Serioux Whisper X2 , #smartphone