Cum va fi smartphone-ul viitorului

Vineri, 27 Septembrie 2013, ora 07:07
2010 citiri
Cum va fi smartphone-ul viitorului
Foto: news.com.au

Smartphone-urile evolueaza intr-un ritm foarte rapid, fiind greu de anticipat unde vor ajunge. Producatorii anunta ca au intentii cu adevarat impresionante.

Deja avem iPhone-ul care permite deblocarea cu ajutorul amprentei, iar tehnologia nu se opreste aici, scrie news.com.au. Cei de la Samsung spun ca vor sa produca telefoane cu ecran curbat.

Unul dintre liderii companiei, D.J. Lee, spune ca luna viitoare se va intampla si acest lucru. Lansarea telefonului cu ecran curbat se va petrece la Seul, Coreea de Sud.

Samsung a prezentat pentru prima data in ianuarie 2013 un asemenea telefon cu ecran care se poate indoi. El nu va fi insa lansat la nivel mondial.

Specialistii sunt de parere ca Samsung ar putea lansa o editie limitata a modelului Galaxy Note 3 care sa includa un asemenea ecran. Ecranul lor flexibil este cunoscut acum sub numele Youm.

El este alcatuit din patru straturi, in timp ce ecranele clasice au sase straturi. Si cei de la LG lucreaza la aceasta tehnologie in prezent, fiind posibil ca ea sa fie inclusa pe urmatorul model de telefon care va aparea in luna noiembrie.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#smartphone samsung telefon, #iphone amprena touch id, #telefoane ecran curbat , #smartphone