Doua smartphone-uri surprinzatoare, lansate de Lenovo

Vineri, 05 Septembrie 2014, ora 08:07
4174 citiri
Doua smartphone-uri surprinzatoare, lansate de Lenovo
Foto: digitaltrends.com

Compania Lenovo nu este tocmai multumita de succesul tabletelor si laptopurilor pe care le vinde si e hotarata sa castige o cota cat mai mare din piata smartphone-urilor cu doua noi modele.

Ele se numesc Vibe X2 si Vibe Z2, scrie digitaltrends.com. Primul are o carcasa cu totul speciala, compusa din trei straturi de metal, fiecare avand o culoare diferita.

Procesorul lui este unul Media Tek MT6596, care suporta tehnologia 4G (LTE). Ecranul are o rezolutie de 5 inchi, iar capacitatea de stocare de 32 GB completeaza aceste trasaturi remarcabile. Camera foto din spate vine la o rezolutie de 13 megapixeli, in timp ce cea frontala dispune de 5 megapixeli.

Vibe X2 aduce si noutatea unei baterii suplimentare ce o extinde pe cea principala cu circa 75%. Celalalt telefon, Vibe Z2, e destinat in principal amatorilor de selfie-uri, fiind dotat cu o camera foto de 8 megapixeli in partea din fata. Cea din spate are 13 megapixeli, in timp ce ecranul lui de 5,5 inchi e mai mare decat al celeilalte variante.

Rezolutia acestuia se ridica la 1280 x 720 de pixeli. Procesorul Snapdragon de 64 de biti este mult mai bun, el oferind o performanta deosebita pentru amatorii de jocuri. Cele doua smartphone-uri vor fi lansate in China in luna octombrie, urmand a ajunge apoi inclusiv in tarile din estul Europei. Vibe X2 costa aproximativ 307 euro, in timp ce pretul lui Vibe Z2 se ridica la circa 330 de euro.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#smartphone Lenovo pret, #pret smartphone lenovo, #pret smartphone android , #smartphone
Comentarii
Poza Salamcusoia
Salamcusoia
rank 5
Singurul avantaj este ca prin firmware