Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

HTC a lansat noul smartphone HTC ONE (pret, disponibilitate si specificatii)

Marti, 19 Februarie 2013, ora 21:37
7171 citiri
HTC a lansat noul smartphone HTC ONE (pret, disponibilitate si specificatii)

Compania HTC a lansat international, la New York si Londra, noul varf de gama al companiei, HTC ONE, smartphone cunoscut anterior sub numele de HTC M7.

Smartphone-ul HTC ONE are un ecran de 4,7 inchi, este dotat cu un procesor quad-core tactat 1,7 GHz si camera ultrapixel.

Camera foto a HTC ONE, a carei tehnologie a fost promovata de producator printr-un teaser in care afirma ca numarul de megapixeli nu conteaza, este de tip ultrapixel.

HTC ONE vine in versiuni de finisaj negru sau argintiu.

BlinkFeed - ONE dispune de functia BlinkFeed care updateaza permanent fotografii, informatii ale prietenilor, stiri direct pe ecranul principal al smartphoneului, gratie parteneriatelor HTC cu AP, MTV, ESPN si altii. De altfel, se pare ca HTC a si pus accent pe aceasta functie si incearca sa impuna noul tip de comportament mobil chiar prin flagship-ul ONE.

Pe ecranul smartphone-ului se pot adauga temele care il intereseaza pe utilizator (de la stiri la update-uri pe retele sociale). BlinkFeed functioneaza similar Flipboard.

BoomSound - reprezinta regandirea experientei audio cu care este dotat HTC One. Cele doua difuzoare stereo frontale ale device-ului alaturi de Beats audio ofera o experinta audio deosebita, spun reprezentantii HTC.

Citeste mai multe despre HTC a lansat noul smartphone HTC ONE (pret, disponibilitate si specificatii) pe Hit.ro.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#htc one lansare, #HTC ONE telefon nou, #htc one pret , #smartphone