Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

HTC a lansat One M10: E mai tare decat Samsung Galaxy S7? (Video)

Joi, 14 Aprilie 2016, ora 12:04
12553 citiri
HTC a lansat One M10: E mai tare decat Samsung Galaxy S7? (Video)
Foto: YouTube/Btekt

HTC a lansat in aceasta saptamana un nou smartphone. Insa cum se prezinta One M10 in comparatie cu principalul sau rival, Galaxy S7 de la Samsung?

International Business Times a realizat o comparatie intre cele doua telefoane.

Samsung a scos la vanzare Galaxy S7 si S7 Edge

Display, hardware, software

HTC One M10 are un ecran Super LCD5 cu diagonala de 5,2 inchi, in timp ce rivalul sau are un display Super AMOLED de 5,1 inchi. Ambele au aceeasi rezolutie, de 1.440 x 2.560 de pixeli si sunt protejate de Corning Gorilla Glass 4.

La interior, telefoanele sunt dotate cu cel mai nou procesor de la Qualcomm, anume Snapdragon 820, si au 4GB de RAM. Dispozitivele sunt disponibile in doua variante, cu memorie interna de 32GB sau 64GB, care poate fi extinsa cu un card microSD.

S7 foloseste sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow, insa HTC 10 are cea mai noua versiune, 6.0.1. In plus, telefonul de la Samsung are parte de interfata personalizata TouchWiz, in timp ce la HTC avem parte de Sense.

Camera, baterie, conectivitate

Camera din fata are o rezolutie de 5MP, iar cea din spate e de 12 MP, atat in cazul HTC 10, cat si la Galaxy S7. Insa diferenta o face faptul ca taiwanezii au incorporat in dispozitivul lor senzorul UltraPixel, care ar trebui sa faca pozele mai clare. De asemenea, beneficiaza de un flash LED dual-tone, in timp ce sud-coreenii au unul clasic.

Ambele au baterii de 3.000 mAh si sunt dotate cu tehnologia de incarcare rapida. Insa, spre deosebire de HTC 10, Galaxy S7 poate fi incarcat si wireless.

De asemenea, telefonul Samsung e rezistent la apa si praf, spre deosebire de rivalul sau.

Pret

Ambele telefoane se vand in Romania incepand de la 3.299 de lei, la liber.

Concluzie

Cele doua telefoane sunt dotate cu unele dintre cele mai noi tehnologii, au specificatii similare si acelasi pret, astfel ca decizia de a alege tine doar de gusturi si de micile detalii.

Daca iti place design-ul HTC si vrei un telefon care sa faca poze excelente, atunci merita sa alegi One M10. In cazul in care iti face cu ochiul aspectul telefoanelor Samsung si ai vrea sa reziste la apa si praf, atunci poate ca ar trebui sa mergi pe mana lui Galaxy S7.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#HTC One M10, #HTC 10 specificatii, #lansare HTC 10, #HTC 10, #comparatie HTC 10 Galaxy S7, #HTC 10 Samsung Galaxy S7 , #smartphone