Huawei P10 Lite: huse originale, pentru un plus de eleganta si protectie

Advertorial
Miercuri, 17 Mai 2017, ora 10:41
17262 citiri

Importanta protectiei telefoanelor noastre a devenit din ce in ce mai mare odata cu ritmul ametitor in care tehnologia avanseaza la aproape toate capitolele.

Smartphone-urile concepute astazi in America de Nord, in Europa sau in Asia asigura nu doar specificatii extrem de interesante, dar si constructii extrem de atragatoare si o nota premium in mai toate dispozitivele, indiferent de gama din care ele provin.

Fara urma de indoiala, in 2017, anul in care telefoanele de tip bezel-less par sa dicteze ritmul, putem gasi foarte multe dispozitive de buget extrem de atragatoare atat din punct de vedere al specificatiilor lor, cat si din punct de vedere al aspectului.

In aceasta categorie se incadreaza si modelul Huawei P10 Lite, lansat in luna martie acestui an de Huawei.

Huawei P10 Lite smartphone de buget cu specificatii foarte bune

Huawei P10 Lite este un nou telefon de buget lansat de puternicul concern chinezesc si care serveste drept o veritabila alternativa low-cost a modelului Huawei P10.

Acesta din urma a fost lansat la inceputul acestui an, fiind urmat la doua saptamani distanta de versiunea de buget Huawei P10 Lite.

Varianta Lite de la Huawei P10 asigura specificatii importante printre care aceeasi rezolutie Full HD sau cea mai noua versiune a software-ului EMUI 5.1 de la Huawei, totul pentru un pret mult mai mic.

Cu toate ca multi se asteptau ca P10 Lite sa fie un model cu un display mai mic decat display-ul versiunii standard, terminalul asigura o diagonala de 5.2 inch si din fericire este genul de telefon usor manevrabil cu o singura mana.

Cu o densitate a pixelilor de 424 ppi, display-ul multitouch este inzestrat cu sticla curbata 2.5 D si este un display in 16 milioane de culori.

Viitorii posesori de Huawei P10 Lite nu trebuie insa sa astepte aceeasi calitate a finisajelor fine pe care le pot gasi la versiunea clasica Huawei P10, pentru ca acestea lipsesc.

Asta nu inseamna insa ca designul si calitatea constructiei noului Huawei P10 Lite sunt modeste, ci dimpotriva, reprezinta detalii elegante si rafinate, bine gandite de producatorul chinez.

La fel ca si Huawei P10, modelul Lite se bazeaza pe un senzor de amprenta rapid si eficient, dar destul de sensibil sustine presa internationala. Acest aspect poate fi insa combatut daca utilizatorul foloseste o husa Huawei P10 Lite de calitate.

Dincolo insa de aceasta coincidenta fericita, versiunea de buget a gamei P are scannerul de amprente amplasat undeva pe partea din spate a device-ului, ceea ce permite o experienta utila si placuta utilizatorului, intrucat acesta poate debloca intr-o maniera mult mai comoda device-ul.

Huawei P10 Lite vine cu un ecran Full HD de tip IPS, un ecran pregatit sa ofere imagini clare si o reproducere exacta a culorilor. Prezent este si modulul special destinat confortului ochilor utilizatorilor, un modul care se demonstreaza a fi extrem de util pentru vizualizarea pe timp de noapte.

Motorul telefonului este un chipset productie proprie a Huawei, model Kirin 658. Desigur, acesta nu are "forta" procesorului Kirin 960 cu care este echipata versiunea standard, insa Kirin 658 este capabil sa asigure o experienta placuta si mai ales rapida si utila.

In spatele sau sta o memorie RAM de 4GB, o baterie puternica din Lithium-Polymer cu o capacitate de 3000 mAh si cel mai nou sistem de operare al Android (Nougat 7.0) alaturi de versiunea de OS, EMUI 5.1.

De asemenea, continuand lista acestor specificatii promitatoare, modelul vine si cu un accelerator grafic puternic, asa cum este Mali T830MP2, precum si cu o memorie nativa destul de impresionanta de 32 GB.

Nu in ultimul rand, terminalul poate oferi o experienta destul de placuta din punctul de vedere al dotarilor sale foto, intrucat Huawei P10 Lite se bazeaza pe doua camere puternice si echilibrate valoric.

Camera principala se foloseste de un senzor de imagine cu rezolutie de 12 megapixeli, in timp ce camera frontala, destinata amatorilor de selfie-uri foloseste un senzor de imagine cu rezolutie de 8 megapixeli.

Ambele camere pot filma in format Full HD, ceea ce indiscutabil reprezinta un veritabil avantaj pentru un terminal cu acest pret (modelul poate fi achizitionat pentru aproximativ 1300 de lei).

Compatibil 4 G, Huawei P10 Lite este un smartphone single sim si dual sim, care propune si functii precum FM Radio, A-GPS, GLONASS, hotsport sau Wi-Fi 802.11 a/b/n/ac dual band.

Aceste specificatii confirma faptul ca cea mai ieftina versiune de Huawei din gama P pe 2017 este un terminal destul de puternic pentru segmentul din care face parte.

De unde cumparam cele mai bune huse Huawei P10 Lite?

Smartphone-ul care asigura un design placut, beneficiaza de o constructie solida, dar nu la fel de solida precum putem intalni la modelele superioare din aceasta gama.

Tinand cont de acest detaliu, Huawei P10 Lite necesita utilizarea unei huse Huawei P10 Lite de foarte buna calitate pentru precautie si conservarea design-ului sau atragator.

Astfel de huse, de o calitate excelenta la preturi foarte bune si avantajoase pentru utilizatorii de Huawei P10 Lite am gasit in oferta site-ului catmobile.ro.

In diverse culori, confectionate din materiale care mai de care mai rezistente, cu preturi foarte mici si cu o reputatie indubitabila in spate, husele oferite de site-ul catmobile reprezinta cea mai sigura si avantajoasa solutie pentru protejarea telefonului Huawei P10 Lite.

Cu preturi plecand de la 23 de lei, pe acest site posesorii acestui model de telefon se pot bucura de huse ultra slim, de huse de tip Full Back Cover, de huse confectionate din plastic rezistent, precum si de huse cu fereastra S-View cu functie de stand.

Toate beneficiaza de un design slim si sunt foarte usor de aplicat, fara a exista riscul desprinderii accidentate. Rolul lor este acela de protectie, insa aceste huse Huawei P10 Lite de pe site-ul Catmobile sunt pregatite sa asigure si un plus de eleganta si o nota aparte de personalitate celui mai ieftin terminal din gama P de la Huawei a acestui an.

ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
#huse Huawei P10 Lite , #smartphone