Husa iPhone X - merita sau nu achizitionata?

Advertorial
Miercuri, 24 Octombrie 2018, ora 12:35
9169 citiri
Husa iPhone X - merita sau nu achizitionata?

De la lansarea sa pe piata si pana in prezent, iPhone X a atras si continua sa atraga tot mai multi fani ai brandului Apple. Nu este vorba doar de simplul fapt ca exista interes pentru nou - aceasta atractie se datoreaza si functiilor pe care le poate indeplini smartphone-ul.

Ramane insa un oarecare deficit legat de acesta, dincolo de pretul considerat inca destul de piperat pentru unii. Este vorba de sensibilitatea caracteristica oricarui model de smartphone de pe piata, chiar daca eforturile producatorilor se orienteaza si catre acest aspect.

Se pune astfel intrebarea: merita sau nu achizitionata o husa iPhone X? Parerile sunt impartite - va prezentam cateva repere in acest sens, dupa cum ne-au fost furnizate de catre reprezentantii magazinului online Stifler.ro, recunoscut pe piata autohtona pentru produsele calitative puse la dispozitia clientilor.

Aspect modificat al telefonului

Parerile sunt impartite si aici. Unii prefera sa personalizeze orice gadget conform cu propriile gusturi, altii aleg sa pastreze telefonul neschimbat, exact ca si atunci cand este scos din cutie.

Alegerea unei huse poate sa nu modifice foarte mult aspectul telefonului, dupa cum mentioneaza si cei de la Stifler.ro. Exista modele care abia pot fi sesizate, ultra subtiri si care nu modifica notabil aspectul telefonului, pentru a-i multumi pe cei care nu tin in mod deosebit la acest aspect.

De asemenea, exista si solutii care se potrivesc perfect celor care vor sa ofere o nota personala aspectului telefonului prin accesorizarea cu o husa colorata, de tip flip, din piele ecologica etc.

Greutate si grosime

Din nou avem parte de 2 tabere. Unii - aceiasi cu cei care vor sa pastreze intact aspectul telefonului - prefera sa nu il accesorizeze cu o husa, pentru ca astfel considera ca va deveni mai greu, mai gros, cu un aspect insestetic.

Cealalta tabara pune mai mult accent pe nevoia de protectie a smartphone-ului de ultima generatie, fara sa tina cont de faptul ca acesta va "castiga" cateva grame sau milimetri in plus. Merita mentionat faptul ca pentru oricare dintre aceste tabere pot fi gasite solutiile potrivite in ofertele Stifler.ro.

Optiuni diverse

Cum gusturile nu se discuta, dar si varietatea este de dorit atunci cand vine vorba de un magazin online care comercializeaza huse smartphone, la Stifler exista optiuni diverse care pot sa multumeasca orice exigente. Iata cateva exemple:

- Husa 360 Magnetica Full + folie sticla pentru iPhone X - o solutie completa de protectie, care ofera in acelasi timp telefonului un aspect deosebit;

- Husa cu inel si magnet pentru iPhone X - pentru cei care vor un plus de functionalitate sau un suport care sa mentina telefonul intr-o pozitie din care pot fi usor vizionate videoclipuri, spre exemplu;

- Husa All Inclusive Premium pentru iPhone X - cei care adopta un stil mai practic vor aprecia aceasta husa, care dispune de compartimente ce pot fi fructificate in mod similar celor dintr-un portofel, oferind in acelasi timp protectie telefonului.

Acestea ar fi doar cateva dintre modelele disponibile in cadrul magazinului online mentionat - cei interesati pot sa verifice intreaga gama de produse pe www.stifler.ro.

Preturi accesibile

Am specificat anterior faptul ca unii considera pretul pentru un iPhone X ca fiind destul de piperat. Cu atat mai piperate sunt insa reparatiile in caz de defectiuni, de fisuri ale display-ului sau carcasei - acestea pot sa ajunga la sume cu care pot fi achizitionate smartphone-uri mid-level, spre exemplu.

La un cost infim, o husa iPhone X poate scuti posesorul de smartphone de o astfel de grija, minimizand riscul de defectiuni in caz de contact cu suprafete dure, socuri, vibratii sau contact cu lichide. In acest fel, la un pret mai mult decat accesibil, se pune la dispozitia celor interesati o solutie pentru a proteja investitia destul de consistenta facuta intr-un iPhone X.

Avand in vedere toate aceste motive, ramane la latitudinea consumatorului daca va alege sau nu sa cumpere o husa iPhone X, daca merita sau nu o asemenea investitie. Cu siguranta balanta inclina insa in favoarea unei asemenea decizii, tinand cont de cele prezentate.

Chiar si doar pentru a verifica solutiile propuse in materie de huse, potentialii clienti pot sa verifice ofertele magazinului online de huse si accesorii smartphone www.stifler.ro.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#husa iPhone X, #accesorii iPhone X , #smartphone