Okazii.ro: Cele mai cautate modele de smartphone la oferta

Joi, 03 Decembrie 2015, ora 10:44
4818 citiri
Okazii.ro: Cele mai cautate modele de smartphone la oferta

Este perioada in care toata lumea cauta discounturi, iar printre produsele cele mai solicitate se numara si telefoanele mobile.

Pe Okazii.ro, ofertele de smartphone sunt foarte bune si dupa Black Friday. Datele companiei arata ca sunt foarte cautate in continuare produsele de marca, atat cele lansate pe parcursul acestui an, cat si modelele performante din anii anteriori, care se bucura de preturi imbatabile.

Iata cateva oferte disponibile pentru telefoanele iPhone, modelele aflate in topul preferintelor utilizatorilor:

Iphone 6 poate fi cumparat la un pret de 2.397,74 de lei. Printre plusurile acestui model sunt carcasa realizata in totalitate din aluminiu si un ecran mare care ofera o mai buna luminozitate si reproducere opima a culorilor. Functionalitatile noi sunt camera care focalizeaza mai repede, cipul NFC pentru plata prin Apple Pay si HealthKit pentru o serie de aplicatii de fitness.

Iphone 6S este considerat de unii drept unul dintre cele mai frumoase telefoane. Se gaseste pe Okazii.ro la oferta, cu 2.599 de lei. 3D Touch este unul dintre cele mai importante avantaje aduse de acest telefon capabil sa diferentieze intre o apasare usoara si una mai puternica. Camera foto principala de pe iPhone 6S beneficiaza de 12 megapixeli, pentru o foarte buna calitate a fotografiilor.

Iphone 5S este primul telefon construit pe o platforma de 64 de biti, care ii asigura o viteza buna in procesarea informatiilor. Acest model a adus in premiera si senzorul de amprenta, pentru mai multa siguranta a datelor. Iphone 5S foloseste o tehnologie noua pentru procesorul grafic, iar bateria are o durata de viata cu aproximativ 10% mai mare decat a modelului anterior. Poate fi cumparat la pretul de 1.850 de lei.

Si pentru telefoane Samsung cererea este in crestere, iar oferta - bogata. Cei care isi doresc un telefon Samsung Galaxy S6 au posibilitatea sa-l cumpere la un pret de 2.099 de lei. Acest model are un ecran de 5,1 inch si rezolutie QHD, un procesor Exynos 7420, memorie RAM de 3GB si un spatiu de stocare care variaza intre 32 si 128GB. Configuratia este extraordinara si performantele sunt deosebite, aspecte care fac din Samsung Galaxy S6 un telefon excelent.

Samsung Galaxy S5 ramane unul dintre cele mai cele mai bune smartphone-uri de pe piata si poate fi cumparat pe Okazii.ro la un pret de 1.499 de lei. Display-ul de 5.1 inch cu tehnologia Super AMOLED permite afisarea culorilor vii si optimizarea consumului de energie. Telefonul ofera si alte avantaje precum senzor de amprenta, upgrade pentru functia S-Health si Ultra Power Saving Mode.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară care le va permite creatorilor să distribuie conținut video narat cu orice voce doresc, prin intermediul unei noi tehnologii...
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Un apartament din Cluj, scos la închiriat în categoria ”lux”, este promovat de proprietari în ciuda unor aspecte ce denotă neglijență crasă. O agenție a postat un anunț cu un...
#telefon iPhone Okazii, #telefon Samsung Galaxy Okazii, #oferta iPhone, #oferta Samsung Galaxy , #smartphone