Orange si Vodafone aduc smartphone-uri noi

Marti, 22 Februarie 2011, ora 11:02
3352 citiri
Orange si Vodafone aduc smartphone-uri noi

Orange va lansa in aceasta luna smartphone-uri noi, printre care BlackBerry Bold 9780, Motorola Defy, Samsung Omnia 7, LG Optimus Me si Sony Ericsson Cedar. De luna viitoare vom gasi la Orange si LG Optimus Black.

Oferta este completata de telefoane simple si practice, cu functii de baza performante, la tarife accesibile: Nokia C1-01, Nokia C2-02 si Samsung E1170, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Motorola Defy este disponibil de la 79 de euro, pret valabil cu un abonament nou Pantera de minimum 20,84 de euro pe 2 ani si cu optiunea My Smartphone de 9,37 de euro sau My Smartphone Plus de 15 euro.

Un Samsung Omnia 7 porneste de la 399 de euro impreuna cu orice abonament nou de minimum 12,5 de euro contractat pe 2 ani. Clientii pot achizitiona impreuna cu orice abonament de minimum 12,5 de euro pe 2 ani si oricare dintre telefoanele LG Optimus Me (119 de euro), Sony Ericsson Cedar (45 de euro), Nokia C2-02 (49 de euro), Nokia C1-01 (9 de euro) sau Samsung E1170 (1 de euro).

Orange va lansa in aceasta luna si BlackBerry Bold 9780, primul din seria Bold cu sistemul de operare OS 6. Browserul este mult mai performant si asigura o navigare mai rapida decat in cazul modelelor precedente. In plus, din 14 februarie toti clientii Orange care au un telefon BlackBerry au si acces la AppWorld, magazinul de aplicatii BlackBerry.

In martie va fi introdus in oferta Orange si LG Optimus Black. Smartphone-ul dispune de Nova Display, tehnologie ce reda un ecran luminos si usor de citit si economiseste pana la 50% mai multa energie decat ecranele LCD. LG Optimus Black are sistem de operare Android 2.2 si aplicatii de socializare preinstalate: Facebook, Twitter, Myspace. Mai mult decat atat, este primul telefon mobil cu o camera frontala de 2 megapixeli.

Noile telefoane sunt disponibile in magazinul online sau in orice magazin Orange.

Vodafone aduce terminalele cu Android lansate la Mobile World Congress

De asemenea, Vodafone va aduce in curand cele mai noi terminale cu sistem de operare Android, lansate la editia din 2011 a Barcelona Mobile World Congress, Samsung Nexus S, Samsung Tab 10.1, Samsung Galaxy S II, LG Optimus 2X, LG Optimus 3D, Sony Ericsson Xperia Arc si HTC Desire S.

Samsung Nexus S va fi in curand disponibil utilizatorilor Vodafone Romania. Telefonul imbina tehnologia de ultima ora cu experienta excelenta de acces la internet oferita de platforma Google. Printre specificatiile tehnice ale acestui smartphone de top se numara: display de 4.3", camera de 5 MP si 16 GB memorie interna. Toate acestea sunt puse in valoare de ultima versiune a sistemului de operare Android - Gingerbread (2.3).

Samsung Tab 10.1, una dintre cele mai performante tablete existente la ora actuala, va fi oferita de Vodafone Romania in premiera pentru piata locala. Samsung Galaxy 10.1 vine in completarea portofoliului de tablete Vodafone, cu un display generos de 10", procesor Dual Core Tegra 2 de 1 Ghz si o camera de 8 Mp si una secundara, de 2 Mp. Noua tableta de la Samsung asigura o experienta foarte buna de access la toate seriviile de internet disponibile prin intermediul sistemului de operare Android pentru tablete, aflat acum la versiunea Honeycomb (Android 3.0).

Samsung Galaxy S II, in momentul de fata cel mai subtire terminal smartphone, cu o grosime de numai 8.3 mm, va completa oferta Vodafone Romania. Telefonul inglobeaza primul displaySuperAMOLED Plus, o camera de 8Mp ce permite inregistrare video FullHD (1080p) si un procesor Dual Core de 1 GHz.

LG Optimus 2X este primul terminal cu procesor Dual Core ce va fi disponibil in premiera pentru clientii Vodafone in perioada imediat urmatoare. Terminalul se remarca printr-o putere superioara, datorita procesorului nVidia Tegra 2, la o viteza de 1 Ghz. Telefonul beneficieaza de o camera de 8Mp, ce permite inregistrarea in format FullHD si redarea continutului pe televizor, prin intermediului portului HDMI.

LG Optimus 3D este primul terminal care ofera atat posibilitatea inregistrarilor 3D cat si posibilitatea vizualizarii de continut 3D, pe display-ul generos de 4.3", fara a folosi ochelari speciali. Pentru inregistrarea 3D, terminalul foloseste cele doua camere de 5Mp disponibile, care asigura generarea unui continut de cea mai buna calitate. Puterea telefonului este sustinuta de unul dintre cele mai rapide procesoare grafice existente in momentul de fata.

Sony Ericsson Xperia Arc, unul dintre cele mai elegante terminale din viitorul portofoliu Vodafone, inglobeaza ultimele tehnologii patentate de catre Sony pentru clientii ce vor sa beneficieze de cele mai bune experiente video. Astfel, telefonul dispune de un ecran Reality cu tehnologia Sony Mobile Bravia Engine si o camera foto de 8 Mp cu inregistrare HD, precum si de tehnologia Exmor for Mobile - toate disponibile si pe televizor, prin conectorul HDMI.

HTC Desire S este unul dintre cele mai asteptate terminale ale momentului, avand in vedere succesul predecesorului model, HTC Desire. Noul telefon se remarca printr-un design elegant, fiind construit dintr-o bucata compacta de aluminiu. Terminalul este echipat cu ultima generatie de procesor Snapdragon, de 1 Ghz, ce asigura o viteza de operare excelenta alaturi de ultima versiune a sistemului de operare Android, Gingerbread.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#Orange oferta, #Orange smartphone, #Vodafone smartphone, #Vodafone oferta , #smartphone