Ziare.com

Se cauta dezvoltatori romani de aplicatii pentru iPhone

Luni, 09 August 2010, ora 10:46

   

Se cauta dezvoltatori romani de aplicatii pentru iPhone
Cea mai mare companie de marketing digital din Europa de Est, Holosfind, isi va deschide in Romania o divizie pentru dezvoltarea de aplicatii smartphone si cauta 10 romani cu experienta.

Reprezentantii companiei spun ca divizia din Romania va deservi toata Europa de Est, "totul de la Austria, Germania, Italia catre est", scrie Money.ro.

"Acest departament este in plina dezvoltare, am inceput sa lucram la asta de aproximativ 2 luni", spune Serban Leonte, director general Holosfind Romania.

Decizia crearii noii divizii a venit pentru a raspunde unei nevoi a clientilor din intreaga zona. "Daca piata din Romania nu e pregatita sa investeasca in segmentul de mobile marketing proiectele noastre vor veni cu siguranta din pietele conexe", spune Leonte.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

"Eu ma raportez la piata din Europa, mai ales la cea din Europa de Est: nevoia exista si pe piata din Romania, sau cele din Croatia, Serbia sau Cehia. Serviciile noastre nu sunt dedicate exclusiv pietei din Romania, suntem o companie europeana asa ca nu ne axam doar pe o piata locala", a adaugat Leonte.

Holosfind este cotata la Bursa din New York, cu o cifra de afaceri de 16 milioane de euro pe 2009, dintre care 2 milioane atrase de biroul din Romania. Cele mai mari venituri, aproximativ 50% din incasari, vin din serviciile de SEO.

In piata salariile dezvoltatorilor de aplicatii incep de la 500 de euro insa acestea pot sa creasca de pana la 4 ori in cazul unui dezvoltator cu experienta. Compania a angajat pana acum 4 dezvoltatori insa procesul de recrutare este inca in desfasurare. In primul rand trebuie sa cunoasca programarea orientata pe obiecte si cea orientata pe servicii, OOP si SOP, trebuie sa cunoasca arhitectura orientata pe servicii, si trebuie sa cunoasca in special partea de programare pentru iPhone.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1436 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor