Secrete ascunse de smartphone-ul tau

Duminica, 18 August 2013, ora 12:20
5313 citiri
Secrete ascunse de smartphone-ul tau
Foto: Fox News

Smartphone-ul tau ascunde si secrete pe care nu le stii. Cunoasterea lor te va ajuta atunci cand ai unele probleme, inclusiv cand telefonul iti este furat.

Smartphone la apa

Daca din greseala iti cade telefonul in apa, nu iti pierde speranta ca il vei mai repara. Dupa ce il scoti din apa, important este sa nu il pornesti. In schimb, trebuie sa il stergi bine si sa ii scoti bateria, scrie Fox News.

Apoi umple un vas cu orez si pune telefonul acolo o noapte intreaga. Orezul va ajuta la extragerea umezelii din telefonul tau. Ai toate sansele ca a doua zi el sa fie din nou functional.

Ti s-a furat telefonul

Din fericire, iPhone-ul sau iPad-ul dispun de serviciul special oferit de Apple, numit Find My iPhone.

Cu ajutorul unui calculator sau al unui alt iPhone, il poti gasi prin GPS. Noua versiune de iOS 7 ofera posibilitatea de a face poze hotului si de a nu ii permite sa il foloseasca dupa ce l-a furat.

Nu spune unde te afli

Atunci cand faci poze, nu spune tuturor unde te afli. Smartphone-ul include in fotografiile facute informatii GPS referitoare la locatia in care te afli. Ai grija sa inchizi GPS-ul atunci cand pleci undeva.

Aplicatii speciale

Aplicatia Heard pentru iPhone iti permite sa redai audio tot ce s-a intamplat in ultimele cinci minute. Microfonul telefonului inregistreaza tot si iti permite sa asculti ce vrei din trecut.

Aplicatia Awareness pentru Android si iPhone iti permite sa asculti ce se intampla in jurul tau atunci cand asculti muzica la casti.

Ea selecteaza sunetele mai tari decat zgomotul de fundal si le pune in casti pentru ca tu sa stii ce se intampla.

Pentru smartphone exista si aplicatii care te ajuta sa detectezi metale, folosind compasul pe care ele il incorporeaza.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#iphone smartphone telefon, #gps android ios 7, #aplicatii smartphone android , #smartphone
Comentarii
Poza blocatu
blocatu
rank 3
"folosind compasul" ar fi trebuit tradus cu "folosind busola"