Ziare.com

Smartphone-ul HTC One - cel mai bun telefon de la Mobile World 2013 (Video)

Miercuri, 27 Februarie 2013, ora 07:43

   

Smartphone-ul HTC One - cel mai bun telefon de la Mobile World 2013 (Video)
HTC One, care este printre putinele smartphone-uri full HD de pe piata, a castigat premiul pentru cel mai bun telefon de la Mobile World Congress 2013 care se desfasoara la Barcelona, distinctie oferita de catre TechRadar.

In schimb, distinctia de cea mai buna tableta i-a revenit celei produse de Sony, modelul Xperia Tablet Z, potrivit Tech Radar.

Ecranul smartphone-ului HTC One are 4,7 inchi, cu o rezolutie 1080 x 1920 pixeli. El are o grosime de 9,3 mm, dispunand de un procesor quad core de 1,7 GHz, avand o memorie interna de 32 GB sau 62 GB si 2 GB pe RAM.

Carcasa este construita din aluminiu si ceramica, iar interfata sistemului de operare este una personalizata. Are o camera foto UltraPixel de 4 MP.

Se asteapta ca pretul de vanzare al HTC One sa fie cuprins intre 460 si 580 de euro.

"Nivelul de concurenta ne arata ca suntem intr-un an 2013 extrem de competitiv, legat de tehnologie, de nivelul de inovatie, de ecranele full HD, de un design rezistent la apa", a spus Gareth Beavis, editor la TechRadar.

Explicand de ce HTC One a fost ales cel mai bun telefon, Beavis l-a descris ca fiind unul "reconfortant" pentru "combinarea inovatiei cu nevoile consumatorilor".

"In timp ce am fost foarte impresionat de eforturile facute de LG, Sony si Huawei, HTC One este o combinatie uimitoare de design si tehnologie alternativa si a creat o adevarata surpriza la lansare", a declarat Beavis.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4924 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor