Smartphone-uri de top pentru 2015: Galaxy S6, iPhone7 sau HTC One M9?

Luni, 22 Decembrie 2014, ora 20:16
6150 citiri
Smartphone-uri de top pentru 2015: Galaxy S6, iPhone7 sau HTC One M9?
Foto: Siliconangle

Marii producatori de telefoane mobile, precum Samsung, Apple si HTC isi pregatesc lansarea pe piata in 2015 a noile varfuri de gama. Astfel, isi vor face aparitia dispozitivele high-end Galaxy S6, iPhone 7/6S si One M9.

Succesul tuturor acestor smartphone-uri este practic garantat de popularitatea brandurilor pe plan mondial, asteptandu-se ca ele sa fie printre cele mai performante modele de anul viitor, potrivit Phones Review.

Se crede ca Samsung Galaxy S6 va fi lansat in primavara. Conform informatiilor vehiculate in presa de specialitate, noul smartphone ar putea avea un procesor octa-core Exynos 7420, un ecran de 5,5 inchi cu o rezolutie Quad HD de 2560 x 1440 pixeli, o memorie RAM de 3 GB si un spatiu intern de stocare de 32 GB.

Galaxy S6 va fi dotat cu o camera foto principala de 20 MP, una frontala de 5 MP si va rula sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

Legat de noul smartphone al celor de la Apple, nu se stie deocamdata daca el va purta numele de iPhone 7 sau 6S. Conform strategiilor din anii trecuti ai companiei americane, nu se asteapta ca lansarea noului model sa se petreaca inainte de luna septembrie 2015.

Se pare ca iPhone 7/6S va fi dotat cu noul iOS 9, cel mai important upgrade al sistemului de operare realizat de catre Apple.

Se asteapta o imbunatatire a caracteristicilor actuale ale modelului iPhone 6, insa nu se cunosc prea multe lucruri in acest moment.

Referitor la noul HTC One M9, ca si Samsung Galaxy S6, nu ar fi o surpriza ca el sa fie lansat in primavara anului viitor. Zvonurile legate de caracteristicile sale, anunta ca acesta va fi dotat cu un procesor Snapdragon 805 sau 810, cu un ecran de 5,2 inchi (sau 5,5 inchi), o memorie RAM de 3 GB, o camera foto principala de 16 MP si o baterie de 3.500 mAh.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#noi lansari smartphoneuri 2015, #Samsung Galaxy S6, #Apple iPhone7, #HTC ONe M9 , #smartphone