Vrei smartphone? Ce trebuie sa stii inainte sa-ti cumperi unul

Joi, 20 Ianuarie 2011, ora 07:08
2942 citiri
Vrei smartphone? Ce trebuie sa stii inainte sa-ti cumperi unul

Din ce in ce mai multi utilizatori abandoneaza modestul telefon mobil, inlocuindu-l cu mai inteligentul sau var, smarpthone-ul. Iata cateva sfaturi, in cazul in care iti zambeste ideea de a intra in randul celor care detin un smartphone, insa nu stii exact ce vrei.

Device-ul

Cel mai important sfat este destul de evident: testeaza telefonul inainte sa il cumperi. Chiar daca ai cunostinte de baza in legatura cu sistemul de operare folosit, inainte sa dai bani pe telefon, foloseste-l pentru cateva minute, in magazin.

Nu se recomanda cumpararea unui smartphone online

Cele mai multe smartphone-uri nu au tastatura fizica, folosind de obicei una virtuala afisata pe touchscreen. Nu este nimic mai rau decat sa-ti cumperi un telefon si sa descoperi ca nu te descurci deloc cu tastatura.

Un alt aspect la care trebuie sa fii atent este durata bateriei. Aceasta variaza, in functie de aplicatiile folosite, de marimrea ecranului si de felul in care smartphone-ul este setat.

Citeste mai mult despre Vrei smartphone? Ce trebuie sa stii inainte sa-ti cumperi unul pe Business24.ro

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#smartphone cumparare sfaturi, #tastaura smartphone, #baterie smartphone , #smartphone
Comentarii