Ziare.com

Un roman de la Oxford, in finala unui concurs de inovatie IT

de Lucian Lumezeanu
Vineri, 10 Decembrie 2010, ora 21:01

   

Un roman de la Oxford, in finala unui concurs de inovatie IT
Romanul Victor Prisacariu, doctorand la Universitatea Oxford din Marea Britanie, s-a calificat in finala concursului international SenseTheWorld, care premiaza inovatiile din domeniul senzorilor IT.

Prisacariu, care-l are drept partener de proiect pe Ian Reid, poate fi ajutat sa castige acest concurs prin apasarea butonului "Like" de pe pagina sa de Internet, dupa ce in prealabil vom fi apasat "Like" pe pagina de Facebook a companiei Freescale, cea care organizeaza concursul, scrie pe pagina de Internet a Colegiului Balliol, din cadrul Universitatii Oxford.

Pasul 1 pentru a-l ajuta pe Prisacariu e sa dai "Like" pe facebook.com/freescale, iar al doilea e sa dai "Like" pe pagina de Facebook a romanului, la adresa facebook.com/video.

Inovatia romanului, prezentata pe pagina sa, consta intr-un sistem 3D de urmarire a mainii, care face parte si din teza sa de doctorat.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

Prisacariu poate fi votat pana sambata la ora 8.00.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 704 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor